Ero Work and PowerTyö vs. Virta

Työ ja teho ovat kaksi käsitettä fysiikan että on hyvin todellinen ja käytännön vaikutuksia jokapäiväiseen elämään. Pääasiallinen suhde tai ero näiden kahden välillä on aika. Työ on määrä energiaa tarvitaan siirtää objektin yhdestä paikasta toiseen. Kuvittele liikkuva pöytä tai paikka olohuoneen omaan ruokasali. Toisaalta, teho on nopeus, jolla energiaa kuluu. Yllä olevassa esimerkissä, jos painat objektin hitaasti, olet kohdistaa pienen määrän tehoa, mutta se kestää hieman kauemmin. Jos painat objektin nopeasti, sinun 'd tarvitsevat paljon enemmän valtaa, mutta suorittaa saman tehtävän nopeammin. Koko ajan tehdystä työstä kohde on sama, vaikka henkilö työnsi sen kohdistuu enemmän vaivaa.

Yksi alue, jossa näemme teho on autoissa. Moottorit on luokiteltu kannalta hevosvoimaa he voivat tuottaa. Tämä liittyy suoraan ajoneuvon 's huippunopeutta ja kiihtyvyyttä. Ajoneuvo, jossa on pienemmän moottorin isn' T pystyy vastaamaan nopeutta tai kiihtyvyyttä yhden isompi moottori, mutta se voi silti saada sinut mihin haluat mennä.

Toinen alue, jossa voima ja työ on helposti relatable on kotonaan sähköä ja sähkölaitteet. Jos katsot taakse kodinkoneet, näet sen teho watteina, yksikkö sähkövoimaa. Joten TV joka on mitoitettu 100 wattia kuluttaa 100 wattia joka toiselta että se on kytketty päälle. Kun saat sähköinen lasku, vaikka kulutus on yksikköä kilowattituntia; kulutuksesta 1,000 wattia tunnissa. Joten TV edellä olisi toimiva kymmenen tuntia jotta kuluttaa yhden kilowattitunnin. Suurempi tv 200 watin teho kestäisi vain puolet ajasta kuluttaa kilowattituntia.Itse day-to-day käyttöön, ihmiset ovat todennäköisesti kohtaavat valtaa kuin työtä. Lähes kaikki laitteet käyttävät Tehoarvot ilmoittamaan, kuinka paljon valtaa he tarvitsevat toimiakseen. Arvot työ ovat vähemmän tärkeitä ja on vaikeampi liittyvät todellisessa maailmassa, kun todellinen määrä on hyvin vaihteleva riippuen pituudesta käyttö, kuljetun matkan ja vastaavat.

Yhteenveto:

1. Virta on nopeus, jolla työtä tehdään.