Ero HYRRÄKELAT ja SpinningHYRRÄKELAT vs Spinning

Kaksi yleisimmin käytetty erilaisia ​​rullia vääntävät HYRRÄKELAT. Ne ovat erikoistuneet perusta kalastuksen tekijöistä, kuten heittomatkan, linja kapasiteetti, uistin painon tai yhteenlaskettu massa ja nopeus saaliin, tuuli voimakkuus ja niin edelleen. Vielä tärkeämpää on, suurin ero spinning ja HYRRÄKELAT on teknisistä yksityiskohdista ja rakenteesta linjan ja miten mainittu rullia hallita. Esimerkiksi pyörivän kelan, rivi laskee loppuun puolan, vaatimalla käyttäjältä mahdollisimman vähän voimaa aloittaa linjan etene kela. Tämä on sama syy, miksi AVOKELAT ovat parhaiten osoitteessa valu erityisesti kevyiden vieheitä. Tämä matala pull-vaatimus saada rivi pois puolan olennaisesti kasvaa linja ulottuu ja kela saa emptier. Itse asiassa se voi lisätä uistin-tumble valun aikana.

Spinning rullat ovat myös helpompia valmistaa käytettäväksi he eivät 't vaativat asetus kela spin ja uistin painon. Nämä ovat yleensä helpompi pitää kuin pyörivän kelan' s paino on alle sauvan sijasta sen päälle. Huonona puolena kuitenkin on, että kitka on vakio koko valettu. Tämä rajoittaa se majoittaa heittomatkan tehokkaasti. Lisää että rajoitus linja 's jäykkyys kuin se menee kanssa raskaampia linjat. Se käytännössä käänteitä peliin kun keskeytyy varsinaisen vetämällä. Käänteisesti kanssa HYRRÄKELAT kiekon, puolan kääntyy, kun rata lähtee. Tämä tarkoittaa, että se vaatii enemmän voima ja toistoa saada kela kehruu alussa valettu. Mutta, kun se alkaa pyöriä, se hankkii oman kulmikas inertia, tekee rivi vaatia nimellisen voima pitää sen pyöriessä. ja koska linja rullautuu auki kelalta , se menee suoraan ulos läpi oppaita, vähemmän kitkaa, jolloin baitcasting tangot on pieni oppaita. drag tuotettu sekä hallinnassa ja säädettävissä.

Käytetään tarkasti, joka on HYRRÄKELAT voi asettaa jarruja vähintään ympäristössä ja helposti heittää paljon kauemmas kuin pyörivän kelan. Lisäksi HYRRÄKELAT erikoistunut vahvuus ja linja-to-uistin kapasiteettia. Sen avulla viehe heittää tarkemmin vähemmillä mahdollisuudet tumbles, jolloin onkijat enemmän kontrollia uistin sijoitus kuin muut rullat, joiden avulla käyttäjä voi sijoittaa vieheitä kriittisten kohteista, kuten vieressä tukkien sisällä tuumaa rantaviivan tai aivan keskellä raskas kansi. HYRRÄKELAT don 't twist keskeytyksen aikana drag, vaan se sammuu lineaarisesti ja palaa kuin se oli. Tämä tekee siitä ihanteellisen isompi kala.

Kuitenkin HYRRÄKELAT myös maine vaikeampi käyttää kuin muita ja vaativat tarkkaa peukalolla ja korkea perehtyneisyys kela 's jarrujärjestelmä, paino uistin, ja kela kitkaa. Se vaatii sen käyttäjä voi säätää kela kitkaa, riippuen kunkin syötti voidaan valetut. Plus, se 's ei ole kovin helppo valmistaa, koska se doesnt' t istu hyvin lattialla, sen sijaan, on määrä sijaita ylösalaisin.Yhteenveto

1. Spinning ja HYRRÄKELAT eroavat pääasiassa mekaniikka linjan ja miten he hallitsevat sitä.

2. AVOKELAT on helpompi asettaa, koska niiden rakenne yksinkertaistuu. Ne on myös helpompi pitää ja käyttää, koska ne don 't vaativat säätöjä perusta kela spin ja uistin painon. Se 's todennäköisemmin vääntää linjaa, kun sotkettu aikana todellinen vetää, mikä rajoittaa sen kauemmas valu.