Ero Toyota Rav4 Limited ja Rav4 SportToyota Rav4 Limited vs Rav4 Sport

RAV4 on Toyota 's tarjontaa crossover maastoautoalaan, joka sekoittaa roominess SUV käsittelyyn auton mm. RAV4 tulee eri malleja, jotka sisältävät Rav4 Limited ja Rav4 Sport. Suurin ero välillä Limited ja Sport on kantansa verhoiluun tasolla. Rajoitettu pidetään korkeammalla viimeistelytasoa kuin Sport. Mutta hintaero alle tuhat dollaria, todelliset erot eivät ole kovinkaan merkittäviä.

Merkittävin lisäykset Limited on asetuksia, joita voit saada Sport. Merkittävä niistä ovat satelliitti, jonka avulla voit kuunnella paljon enemmän radiokanavia kuin tavanomainen radio että saat kanssa Sport; ja nahkaverhoilu sisätilojen ajoneuvon. Nahka kiinteyttää don 't todella vaikuttaa suorituskykyyn tai mukavuutta, mutta se lisää tunnetta eleganssia ja korkeampi koettu arvo. Jos pidät jonkin näistä ominaisuuksista, mutta eivät pidä Limited, voit vain saada Sport ja maksaa palkkion ominaisuus.

Ulkopuolella, siellä on myös pieni erottamaan Sport päässä Limited. Luultavasti suurin ero ulkotiloissa Sport ja Limited on suurempi pyörien Sport. Ero voi olla vain tuuman mutta se tekee Sport on pitempi viritys sekä lisääntynyt kääntösäde. Tämä ei ole jotain voit arvioida vain tarkastelemalla, joten se 's parhaiten, jos otat tilanteen koeajo nähdä, jos olet mukava kääntösäde Sport. Vain jotain syytä huomata, pyöriin kaksi ei oikeastaan ​​yhteensopiva, koska pyörät Sport on 5 pinnojen kun taas Limited on 6.Yhteenveto:

Rajoitettu on korkeampi viimeistelytasoa kuin Sport

Satelliitti radio on valinnainen Sport mutta tulee vakiona Limited

Nahkaverhoilu on valinnainen Sport mutta tulee vakiona Limited