Ero ja maasillatSillat vs Ylikulkusillat

Ja maasillat palvelevat samaa tarkoitusta, ja on monia mielipiteitä yhtäläisyydet tai niiden erot. Sanakirjoja, kuten 'Chambers sanasto' pitävät niitä synonyymejä. Jotkut sanovat maasillat ovat siltatyyppien; tarkoittaen kaikki sillat eivät viadukteille vaan kaikki maasillat ovat sillat. Let 's selville avulla joitakin tietoja, mitä eroja voi olla välillä ja maasillat.

Sillat
Sillat ovat rakenteita, jotka on rakennettu ylittämään fyysiset esteet, kuten laakso, vesi, tai tie. On olemassa kuusi päätyyppiä siltoja, ja niiden mallit ovat toiminnon mukaan ne palvelevat, käytetystä materiaalista, ja maasto, jonka yli rakentamisen sillan tapahtuu.

Kuusi päätyyppiä sillat ovat:

 Beam bridgesCThey on vaakapalkeista tukee abutmentit kummassakin päässä. Palkkisilta ovat tyypillisesti enintään 250 jalkaa pitkä.

Arch bridgesCThey ovat vasteet molemmissa päissä. Paino rakenne tukee vasteet molemmin puolin.

Cantilever bridgesCThey rakennetaan ulokkeita, vaakapalkeista jotka on tuettu vain yhdeltä puolelta.

Jousitus bridgesCThey käyttö kaapeleita jousitus.

Kaapeli bridgesCThey ovat kuin riippusillat mutta vähemmän kaapelia tarvitaan. Tornit, jotka pitävät kaapelit ovat lyhyempiä kuin riippusiltojen.

Ristikon bridgesCThey rakennetaan kytkettyjen elementtejä, jotka ovat suorassa.

Sillat luokitellaan sen mukaan, miten jännitteitä, vääntö, puristus, leikkaus, ja Taivutusvoiman levittää itseään läpi sillan rakenne. Jotkut näistä voimat ovat hallitseva erityisesti siltojen vaikka kaikki muut voimat ovat pelissä. Esimerkiksi Tension näyttelee tärkein rooli riippusilta.

Lähde; http://en.wikipedia.org/wiki/File:Akashi-kaikyo_bridge3. jpg

maasillatMaasillat ovat eräänlainen silta, joka on tehty useita pieniä jänteitä. Heillä kaaret sarjassa. Kaikki kaaret ovat lähes saman pituisia. Ne voidaan rakennettu yli veteen tai maaperään. Kun tehdään maalla, ne tyypillisesti kytkeä kaksi kohtaa, jotka ovat samanlaisia ​​korkeuksiin.

Ne ovat myös suosittuja kaupungeissa, joissa on rautatie keskuksia, kuten; Lontoo, Chicago, Birmingham, Atlanta, jne. Ne on rakennettu ylitystä tavarajunien yli rautatien telakat ja rautatien linjaa, joka on multi-tela. Niitä käytetään myös rautateiden ylittää suuria laaksoja tai kaupunkien useita väyliä ja cross kaduilla. Jotkut maasillat ovat kaksinkertainen katettu, mikä tarkoittaa yhden kannen on junaliikenteen taas toinen pakassa on tieliikenteessä.

Kun rakennettu yli veteen, ne on yhdistää muihin tunneleita ja siltoja. Ne ovat halvempia rakentaa kuin sillat ja tunnelit, joissa on suuret jännevälit, ja niiden korkeus ei salli suuria laivanselvitykseen.

Lähde; http://thumbs.imagekind.com/member/ca619e33-0402-4545-b4b1-33eef06e1a3a/uploadedartwork/650650/ef8e57e5-ea60-4007-b007-736d3b585434. jpg

Yhteenveto:
Sillat ovat rakenteita, jotka ulottuvat yli maan, veden, tai teitä helpottaa ylittämistä; maasillat ovat siltatyyppien joka yleensä kuljettaa rautatien yli samassa maastossa, mutta se ei ole aina totta.
Maasillat on yksi tai useampia kaaria ja välituet; sillat ovat monentyyppisiä, ja he eivät 'T välttämättä tarvitse välitukia tai kaaria.