Ero Ultegra ja Ultegra SLUltegra vs Ultegra SL

Lopulta suurin ero Ultegra ja Ultegra SL, on enemmän kuin vain hinnan, vaikka tämä on varmasti tekijä. Ultegra on halvempaa kuin uudempi versio Ultegra SL.

Voit ajella niin paljon kuin neljäsosa kiloa pois runko 'painon uudemmilla Ultegra SL. Kevyemmät runko on hyvitetty parempaa aikaa, helpottaa siirtymiä, ja nopeampi käsittely ja reagointikykyä.

Ultegra SL on uusi, aluksi vaikuttava, harmaaksi. Arvostelut ja testit ovat osoittaneet, että uusi maali ei yleensä pitää jopa samoja vastuksen kuin Ultegra 's loppuun, koska se on helpommin tahranneet kengät ja muut yhteystiedot.

Ultegra SL on suunniteltu välittömästi yhteensopivia joidenkin vastaavien päivityksiä paketin, että areena 't aivan niin helposti Hyväksytty varten Ultegra. Jotkut näistä päivitykset ovat esimerkiksi oikea kokoonpano kahden ohjausvivut, pohja kiinnike kupit, jotka säästävät paino, korkea metalliseos materiaali päivityksiä, ja kompakti ketjurenkaalle kokoonpano.

Kovettunut kara on valmistettu kevyt teräksinen luoden lujuus yli alumiini rakentamisen Ultegra. Koko paketti on tarkoitus mennä yhdessä yksinkertainen, suoraviivainen muotoilu, joka vaatii vain vähän uudelleenkonfiguroinnin. Ultegra vaatii suuremman tietopohjaa, jos haluat määrittää uudelleen sen henkilökohtaiseen omaisuuden ylistäminen.

Monella tapaa, lopullinen ero Ultegra ja Ultegra SL, tulee oikealle alas henkilökohtaisista mieltymyksistä ja budjetti. Jos 'uudelleen vain etsii uutta kehystä, monet suosittelevat valita Ultegra. Jos et halua jatkuvasti päivittää tai päivittää kaikki kerralla, se' s ei ole huono siirto harkita kaikki edut painoero vaihtoehtoja, tulisi budjetti riittää.

Yhteenveto:1. Ultegra SL toimii keskimäärin $ 90 $ 120 enemmän kuin Ultegra.

2. Ultegra SL voi säästää neljännes rungon painoa yksin, enemmän päivitettäessä säännöllisesti.

3. Ultegra SL on pinta, joka on tällä hetkellä mitoitettu huonompia.

4. Ultegra SL vaatii vähemmän uudelleenkonfigurointia, ja tarjoaa suorat päivityksiä, verrattuna Ultegra.

5. teräksenkevyitä ja metalliseos rakentaminen luovat voimaa ja kestävyyttä varten Ultegra SL.