Ero Tacoma ja tundraTacoma vs Tundra

Tacoma ja tundra ovat luokan ajoneuvoja Toyota. Sekä Tacoma ja tundra on kolmea ohjaamossa tyylejä kolme vuode kokoa. Kuitenkin molemmat nämä ajoneuvot on enemmän eroja kuin yhtäläisyyksiä.

Vaikka Tacoma mahtuu viisi henkilöä, Tundra mahtuu kuusi matkustajaa. Tundra katsotaan olevan parempi, että kahden ajoneuvon puhuttaessa sisämittasuhteita koska se on pitempi, pidempi, ja leveämpi sisustus. Tundra on akselivälin 145. 7 tuumaa verrattuna Tacoma joka on akselivälin 127. 4 tuumaa.

Tundra on myös voittaja, kun tulee vetokyky. Se on kyky hinata jopa 10800 kiloa taas Tacoman voi hinata jopa 6500 kiloa.

Nyt Katsokaamme moottoreita kahden Toyota ohjaamot. Tundra on varustettu neljällä voimansiirtorakenne vaihtoehtoa: 4. 0-litrainen, 236 hevosvoimaa, V6; 4. 6-litrainen, 310 hevosvoiman, V-8 moottori; 5. 7-litrainen, 381 hevosvoimaa, flex-fuel V-8; ja 5. 7-litrainen, 381 hevosvoiman, V-8 moottori.

Tacoma on joko 2. 7-litrainen, 159 hevosvoiman, in-line 4 moottori tai 4. 0-litrainen V6, 236 hevosvoiman moottori.Verrattaessa polttoainetalouden, Tacoma on reunan yli Tundra. Vaikka Tundra antaa 14-15 mailia per gallona kaupungin ja 18-20 mailia per gallona valtateiden, Tacoma antaa 14-20 mailia per gallona kaupungin ja 18-26 mailia per gallona valtateiden.

Tacoma mukana taustapeili näyttö, joka on pieni kamera takaluukun kahvasta. Tacoma on hyvä viihdejärjestelmä viidellä eri äänentoistojärjestelmä ja kattoon kaiuttimet. JBL äänijärjestelmä, kuuden CD-vaihtaja, MP3, Bluetooth, ja XM Satellite Radio ovat joitakin ominaisuuksia, että se tulee. Tacoma mukana tulee myös lämmitettävät etuistuimet vaihtoehtona, mutta sillä ei ole nahkaverhoilun. Tundra mukana tulee myös lähes kaikki samat viihdejärjestelmä. Toisin kuin Tacoma, Tundra on säädettävät nahkaiset istuimet, tuuletetut istuimet, ja audio-ohjaus asennettu ohjauspyörä.

Sekä Tundra ja Tacoma mukana kokeneimpia turvatoimet. Sekä ohjaamot on sivutörmäyksessä / sivuturvatyynyt, kuljettajan / etumatkustajan pääntuet, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, lukkiutumattomat jarrut, EBF, ja luistonesto.

Yhteenveto:

1. Vaikka Tacoma mahtuu viisi henkilöä, Tundra mahtuu kuusi matkustajaa.
2. Tundra pidetään paremmin kahdesta ajoneuvojen puhuttaessa sisämittasuhteita.
3. Tundra on myös voittaja, kun se tulee vetokyky.
4. Verrattaessa polttoainetalouden Tacoma on reunan yli Tundra.