Ero Honda Accord ja Mazda 3Honda Accord vs. Mazda 3

Kaksi erilaista autoa, yksi vertailutestillä. On niin paljon hyviä merkkejä kilpailevien nykyään, ja autonvalmistajat ovat sekoitus saada reunan yli toisiaan. Vain katsomalla stat arkin tietyn merkin auton yksinkertaisesti voitti 't leikkaa sitä enää. Yksi tapa yrittää selvittää, jos tulette saamaan hyvää vastinetta rahaa, on verrata kukin ajoneuvo' s data, rinta puolella, ja Yhteenvetona kaikki ylös sen maine. Onnekas osallistujia tässä vertailussa ovat pirteä Mazda3 ja hyvin tunnettu Honda Accord. Nyt kaikissa asioissa oikeudenmukaisuuden, vain lähtötasona kiinteyttää sekä tuotemerkit ovat tarkastettavina pystyä päättää, mikä auto on paras arvo tarjota ajo yleisölle.

Me alkajaisiksi Honda Accord LX. Tämä auto on 2. 4L inline-4, joka tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm, ja on pariutuneet 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto. Tämä säästäväinen moottori on polttoainetalouden 25 mailia per gallona kaupunki ja maantieajossa. Valmistaja 's ovh tätä mallia varten alkaa $ 21.765.

Mazda3 i-SV on itse asiassa edullisempaa, at $ 15.295, sillä se luokitellaan kompakti sedan. Kuitenkin tämä lähtötasona malli on varustettu tavallisella 2. 0-litran inline-4 moottori, joka potkii ulos vaatimaton 148-hevosvoimaa 6500rpm. Se voi saavuttaa 28-mpg sekä kaupunki- ja maantieajossa, mikä tekee siitä erittäin polttoainetta yksikkö. 5-vaihteinen käsivaihteisto ylikierroksilla on vakio, vaikka on valinnainen 5-portainen automaattivaihteisto niille, jotka eivät osaa käyttää kytkinpoljinta.

Toinen asia on, että on olemassa joitakin yhtäläisyyksiä, jotka löytyvät sekä autojen, kuten: 4-wheel ABS vakiona turvallisuusominaisuus, tuuletetut levyjarrut kaikissa kulmissa, ja etupyörä voimansiirto. Suhteen massassa Accord LX tulee ulos hieman painavampi klo 3230lbs., Verrattuna Mazda 's 2868lbs. The Accord' painon tukevat 16 tuuman kevytmetallivanteet, kääritään 215/60 kaikki kauden renkaat, kun taas Mazda 3 kuluu matalan profiilin 205/55 spec renkaat 16 tuuman vanteet.On muistettava kuitenkin, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.

Mazda3, toisaalta, on saatavilla seitsemässä vanteet, joko sedan tai perheen vaunun alkaen lähtötasona i-SV 4-Door asti s-Grand Touring 5-ovi vaunun, joka on varustettu standardi 2. 5 litran inline-4 moottori ja 6-vaihteinen käsivaihteisto ylikierroksilla.