Ero GT ja CobraGT vs Cobra

GT ja Cobra ovat kaksi autoa American autonvalmistaja Ford. Ne ovat hyvin paljon samaa juuri oikean eroja avainalueilla tehdä Cobra tehokkaampi kone. Suurin ero näiden kahden välillä on määrä jarru hevosvoimaa, että ne pystyvät sammuttamaan. Numerot voivat olla erilaisia ​​uusia erissä, mutta sitä pitää vielä, että Cobra on enemmän hevosia kuin GT.

On olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat tehdä Cobra 's moottori tehokkaampi, joista yksi on numero venttiilien se sylinteriä kohden. Cobra on 4, kaksi imu- ja kaksi pakoputken, kun taas GT ainoa on kaksi, yksi kutakin. kaksinkertainen määrä venttiilien tarkoittaa se voi polttaa enemmän polttoainetta ja ilmaa yhdessä tarjota enemmän voimaa niille pyörille.

Toinen ero on siinä materiaali, jota käytetään tekemään sylinteriryhmän. Moottori lohkon Cobra oli valmistettu alumiinista kun taas GT on valmistettu valuraudasta. Valurauta on huomattavasti suurempi verrattuna alumiinin ja moottorilohkon GT on lähes kaksi kertaa raskaampaa kuin moottorin lohkon Cobra. Ylimääräinen paino hidastaa GT alas ja vaikeuttaa kääntyä nopeasti jyrkkiä käännöksiä johtuvat vauhtia lisäpainoa.

Redline RPM Cobra on myös paljon suurempi verrattuna GT. Näin Cobra nopeuttaa enemmän ennen kuin tarvitsee vaihtaa vaihteita. Se tarkoittaa myös sitä, että Cobra voi pysyä täysillä paljon suuremmalla kierrosluvulla. Mikä lisää hevosvoimaa teho ja parempi huippunopeus.

Cobra on päättynyt tuotanto vuonna 2004 ja voi vain saada sen edellinen omistaja. GT on edelleen tuotannossa ja uudet mallit ovat vielä tulossa ulos joka vuosi suorituskyvyn parannuksia ja kosmeettisia muutoksia.

Yhteenveto:1. Cobra pystyy sammuttamaan enemmän jarru hevosvoimaa verrattuna GT

2. Cobra on 4 venttiiliä sylinteriä kohti, kun taas GT on vain kaksi venttiiliä sylinteriä kohden

3. Moottorin lohko Cobra on valmistettu alumiinista, kun taas GT on valmistettu valuraudasta

4. Cobra on suurempi redline verrattuna GT