Ero Ammoniakki ja Bleachammoniakki

Ammoniakki vs Bleach

Useimmille ihmisille, Ammoniakki ja valkaisuainetta kutsutaan tehokas puhdistus. Niiden katsotaan olevan tehokkain ja edullinen puhdistusaineita saatavilla markkinoilla. Vaikka nämä kaksi ovat luultavasti yleisimmin käytetty, ja saattaa herättää pohtimaan niitä vaihdettavissa, on eroja niiden välillä.

Ammoniakki on tunnettu heikko emäs, kun valkaisuaine on sanottu olevan voimakas hapettava aine. Yksi tärkeä asia, että on pidettävä mielessä, kun ammoniakki ja valkaisuainetta kuten puhdistusaineita on, että niitä ei saa sekoittaa keskenään, sillä yhdistämällä kaksi on myrkyllistä ja jopa tappava.

Ammoniakki koostuu pääasiassa yhden typpiatomin ja kolme vetyatomia. Bleach on tehty vedestä, lipeän ja kloorin. Kun verrataan desinfiointiaineella laatua valkaisuainetta ja ammoniakkia, entinen pidetään vahvempi desinfiointiainetta kuin jälkimmäinen.Bleach käytetään yleensä kankaiden, erityisesti valkoiset vaatteet ja tiskaus ja keittiövälineitä. Ammoniakki on parempi kovalla alustalla kuin valkaisuainetta, se myös toimii paremmin puhdistus laatat, lasi ja koruja. Poistamalla tahroja, ammoniakki on yleensä edullinen. Ammoniakki voidaan myös käyttää rasvanpoistoainetta toisin valkaisuainetta.

Bleach voi johtaa värjäytymät koska se on vahva sisältö, Ammoniakki kuitenkaan ei tiedetä värjää esineitä. Joten pestäessä värillisiä vaatteita valkaisuainetta, pitäisi pitää tämä mielessä.

Sen lisäksi, ammoniakki käytetään puhdistusaineet, sitä käytetään lannoitteiden valmistuksessa, typpihappoa, soodan, lääkkeet, värit, kosmetiikka, sulfalääkkeitä, nylon, akryyli- ja rayon.

Yhteenveto

Ammoniakki on tunnettu heikko emäs, kun valkaisuaine on sanottu olevan voimakas hapettava aine.

Ammoniakki on yksi typpiatomi ja kolme vetyatomia. Bleach on tehty vedestä, lipeän ja kloorin.

Vuonna desinfiointiaineella laatu, valkaisuainetta pidetään vahvempi desinfiointiaine kuin ammoniakkia.

Ammoniakki on parempi kovalla alustalla kuin valkaisuainetta.

Bleach käytetään yleensä kankaiden, erityisesti valkoiset vaatteet ja tiskaus ja keittiövälineitä. Ammoniakki toimii paremmin puhdistamaan laatat, lasi ja koruja.

Bleach voi johtaa värjäytymät koska se on vahva sisällön. Ammoniakki, toisin kuin valkaisuaine, ei tiedetään värjäävän esineitä.