Ero kvartsi ja graniittisetKvartsi vs. graniittiset

On ollut jatkuva keskustelu, johon ainesta pidetään paras työtaso nykyään. Varsin pitkään jo, graniitti on ollut puhua kaupungin ja se on tullut niin suosittu, että lähes kaikki nykyaikaiset työtasot on valmistettu yhdestä. Siitä on tullut eräänlainen standardi kestävä ja moderni viimeistely. Mutta viime aikoina, väite jatkuu edelleen. Sulkeminen tätä kysymystä voidaan tehdä vain puhumalla ytimeen '' ja, jossa analysoidaan eroja näiden kahden kestäviä materiaaleja.

Luonteeltaan kvartsi on vähemmän huokoista materiaalia kuin graniitti. Tämän seurauksena on vain vähän tai vähemmän mahdollisuuksia veden ja muiden elintarvikkeiden materiaalien mennä sisälle todellista pintaa. Kun näitä ei-toivottuja stuffs tunkeutua pinnan työtaso, ne helposti juutu joka ehdottaa mitään muuta kuin ristikontaminaation ja infektion. Siten kvartsi työtasot ovat kestävämpiä bakteereja ja tahroja.

Vaikka molempia materiaaleja pidetään kaksi kestävin pinnat, kvartsi työtaso on katsottu kestävämpi materiaali, koska se näyttää olevan toinen timantti puhuttaessa naarmuuntumista ja kestävyydelle. Jos timantti on mitoitettu 10, kvartsi on mitoitettu 7. Graniitti on mitoitettu paljon vähemmän, koska sen kestävä koostumus on verrattavissa vain noin 50% kvartsia taas kvartsi työtasot materiaalia luodaan usein yli 90% puhdasta kvartsia.

Esteettisesti, graniitti on selkeä voittaja. Vaikka kvartsi voidaan muokata siten, että se tuo esiin laajan valikoiman värejä, graniitti on epäilemättä poseeraa paras luonnollinen kuvioita ja muodostelmia. Kiinteä värit kvartsia voi näyttää liian hieno ja epärealistista monet tarkkailijat koska väri on melkein aina liian yhtenäinen.

Mitä sulkemista, sinun täytyy sinetöidä graniittia silloin tällöin let 's sanoa vuosittain. Sillä kvartsi työtasot kuitenkaan ei tarvitse tehdä tällaista. Tässä yhteydessä kvartsi työtasot ovat myös paljon helpompi perustaa toisin graniitti.Vaikka sekä graniitti ja kvartsi esiintyy luonnossa, he silti eroavat toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:

1. kvartsi on vähemmän huokoisen pinnan (materiaali) verrattuna graniitti. Että 's, miksi se on joustavampi vastaan ​​tahroja ja bakteereja.

2. kvartsi on kestävämpi materiaali verrattuna graniitti.

3. Graniitti on monimutkainen kuvioita, jotka tekevät siitä entistä kaunis pinta kuin useimmat kvartsi työtasot.