Ero Verotettava tulo ja säätää bruttotuloista? Verotettava tulo? vs säätää bruttotuloista

Verotus on harjoitettu Muinainen Egypti alkaen noin
3000 BC 2800 BC. Itse asiassa se on erityisen mainittu Vanhassa testamentissa Mooseksen kirjan. Persian valtakunnan 500 BC käyttöön säännellyn verojärjestelmän kun muslimi hallitsijat Intian määrätty verotuksen 11-luvulla joka myöhemmin poistetaan.

Sittemmin sitä hyödynnetään hallitukset tuloja käytettäväksi niiden menoja. Tärkein verotuksessa ovat:
??? Tulot, joka on kerätä rahaa teiden rakentamiseen, sairaalat, ja tukea armeijan ja hallituksen 's oikeusjärjestelmä.
??? Uudelleenjako, joka on varallisuuden siirron yhteiskunnan 's rikkaampi osan sen huonompi kohta.
??? Hinnoittelujakso, jossa verot asetetaan tuotteille, jotka ovat haitallisia ihmiselle kuten tupakka ja hiili-polttoaineet.
??? Edustus, jossa hallitsijat vero kansalaisten ja samalla kansalaisten vastuuta vaativat niiden hallitsijat saada parempaa hallintoa.

Verotus soveltaa yksityisiin tai yritykset voivat olla välitön vero, joka maksetaan rahana tai välillinen vero, joka maksetaan laji tai työvoimaa. Verojen määrä, että henkilö tai yritys maksaa perustuu niiden bruttotuloista vähemmän vähennykset.

Yksittäinen tai yritys 'bruttotuloista on määrä, joka on ansaittu ennen mitään vähennyksiä muut kuin ne, jotka eivät kuulu mukaan Internal Revenue Code. Se on yritys' liikevaihto miinus kustannusten myynnistä. Se sisältää rahaa, palkat, bonukset, osingot, korot, vuokrat, rojaltit, eläkkeet, tulot liiketoiminnan, tulot veronpalautus, ja osuudet yhtymästä sekä kumppanuuksia. Se sisältää myös pääoman voittoja ja tappioita.Verotettava tulo yrityksen tai ja yksittäiset on johdettu bruttotuloista miinus liiketoiminnan kulut ja muut vähennykset. Se riippuu tuloverojärjestelmästä, jota käytetään tietyn valtion tai maan. On järjestelmiä, jotka perustavat verotusta nykyisestä verotettavaan tuloon, kun taas toiset sen perustaksi aikaisempien kausien.
Se on kaikki tulot verovelvollisen kuin osakeyhtiöitä, ja yksilöt.

Yksittäiselle, se on tulo hän sai kaikista lähteistä peräisin paitsi palkasta. Yhdysvalloissa sitä kutsutaan säätää bruttotuloista (GTK). Kyseessä on yksittäinen 'tulot miinus henkilökohtainen poikkeukset ja muut vähennykset, jotka on eritelty. Vähennykset sisältävät henkilökohtaiset poikkeukset ja henkilökohtaiset vähennykset kuten sairauskulut ja kodin asuntolainan korot.

Yhteenveto:

1. Verotettava tulo on tuloista yksittäisen tai liiketoimintayksikön vähemmän kuluja ja vähennyksiä. Säätää bruttotuloista on veronalaista tuloa yksittäisen joka sisältää tulot kaikista lähteistä.
2. Verotettava tulo on perusta veroihin, joita kaikkia verovelvollisia samalla säätää bruttotulot on perusta verojen asettaminen yksityisille.