Ero HMO ja EPOHMO vs EPO

HMO ja EPO ovat molemmat sairausvakuutusjärjestelmistä. HMO sanoista hoitoalan organisaatio, ja EPO tarkoittaa Exclusive Provider Organization. No, on olemassa useita teknisiä eroja HMO ja EPO.

Harkittaessa niiden erotus, HMO voidaan kutsua kuin vakuutettu tuote, mikä tarkoittaa, että vakuutusyhtiö maksaa kustannukset vaatimuksen. Toisaalta, EPO voidaan kutsua kuin itsestään vakuutettu tuote, jossa työnantaja on korvaamaan oikeudenkäyntikulut.

Joustavuuden, Exclusive Provider Organization on joustavampi kuin hoitoalan organisaatio. Kun kyseessä on hoitoalan organisaatio vakuutus, lähete Primary Care lääkäri tarvitaan. Se on PCP joka hallinnoi kaikkia lääketieteellisiä servicesand antaa lähetteet. Päinvastoin, Exclusive Provider Organization vakuutuksen, ei ole tarvetta lähete perusterveydenhuollon lääkäri.

HMO edellyttää myös, että vakuutettu pysyä verkon tarjoajien. Tämä on sama EPO vakuutuksen, siksi ei ole verkon kuuluvuusalueen ulkopuolella molempien vakuutusjärjestelmien.

HMO suunnitelma on yleensä laaja verkosto lääkäreitä, kun taas EPO vain rajoitetusti verkosto lääkäreitä.

Verrattaessa palkkioita, EPO on pienempi palkkio kuin HMO. HMO on määritettävä capitated perusteella, kun taas EPO perustuu palveluista. Harkittaessa niiden kattavuus, EPO sopii paremmin maaseudulla.

Health Maintenance Organization säännellään HMO lakeja ja asetuksia. Työntekijän eläketulon Security Act säätelee Exclusive Provider Organization.Yhteenveto:

1. Exclusive Provider Organization on joustavampi kuin hoitoalan organisaatio.

2. Kun kyseessä on hoitoalan organisaatio vakuutus, lähete Primary Care lääkäri tarvitaan. Vastaanotolle pääsee perusterveydenhuollon lääkäri ei tarvita EPO vakuutuksen.

3. HMO voidaan kutsua vakuutettu tuote, mikä tarkoittaa, että vakuutusyhtiö maksaa kustannukset vaatimuksen. EPO voidaan kutsua kuin itsestään vakuutettu tuote, jossa työnantaja on korvaamaan oikeudenkäyntikulut.

4. Verrattaessa palkkioita, EPO on pienempi palkkio kuin HMO.

5. hoitoalan organisaatio suunnitelma on yleensä laaja verkosto lääkäreitä, kun taas Exclusive Provider Organization on vain rajallinen verkoston lääkäreitä.