Ero Pound ja QuidPunta? vs Quid

Kiloa on valuutta Britanniassa ja muualla Euroopassa. Joskus ihmiset kutsuvat sitä puntaa. Sen sijaan, että sanonta '100 kiloa', ihmiset sanovat '100 quids.' Termi 'mälli' on käytetty jo kauan sitten jo; kuitenkin näinä päivinä ihmiset ovat epäselvää, milloin ja miten termi 'mälli' ja 'punta' käytetään. Totuus on, kun sitä vertaa valuutta Yhdysvalloissa, sillä on samanlainen ongelma. Kun amerikkalainen sanoo '100 taalaa', se ymmärretään '100 dollaria.' Se on myös aivan kuten sanonta '10 grand', joka tarkoittaa '10000 dollaria.' 'Grand' tarkoittaa 'säkin rahaa.' Sitä voidaan käyttää slangia 'tuhat', kun se tulee rahaa.

'Pound' on termi määrää tietyissä kansakuntien Euroopassa. Sen alkuperä on Englannista. Kiloa on arvo paino hopean kiloa. 'Pound' tulee latinan sanasta 'Vaaka', joka tarkoittaa valuutan muinaisen Rooman valtakunnan. Muita paikkoja Euroopassa, kuten Italiassa, kutsuvat valuutta 'Lira', joka tarkoittaa 'pound' käännettynä. Joskus kiloa on nimeltään 'punta.' Tätä termiä käytetään paljon juhlaan. Tätä termiä käytetään myös erottamaan valuutassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa valuuttojen muissa maissa, joka käyttää termiä 'punta' valuutan. Joskus slangia rahaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa on yksinkertaisesti nimeltään 'puntaa.' Muissa paikoissa slangia he kutsuvat punta on 'mälli.'

Näin termi 'quid' käytetään. 'Quid' on vain slangi termi 'pound.' Se on termi, jota käytetään epävirallisissa tapahtumissa. On olemassa kolme alkuperä termi 'quid.' Ensinnäkin, 'mälli' joidenkin mukaan tulee Royal Mint perustuu Quidhampton. Koska Quidhampton on liian pitkä, ihmiset ratkaistaan ​​'mälli' siten termi 'mälli.' On muitakin tarinoita alkuperästä 'mälli.' He sanovat, että 'mälli' on peräisin irlantilainen joka puhuu gaelin viittaa rahaa 'minun rahaa.' Hänen kieli, se kuulostaa enemmän 'mo chuid.' Tämä tarkoittaa 'kerääminen, hallussapito tai rahaa.' Myöhemmin sana 'mo chuid' kääntyi 'chuid' ja nyt se on kutsutaan 'puntaa.' Englanti sotilaat hyväksyi aikavälillä. Siten termi on 'mälli' for 'pound.' Lopuksi yksi uskottava alkuperää 'mälli' on peräisin Rooman valtakunnan kanssa Latinalaisen ilmaus 'vastike', joka tarkoittaa 'jotain jostakin'.

YHTEENVETO:'Pound' on valuutta Britannian ja muiden Euroopan maakunnissa. 'Quid' Toisaalta, on vain slangia termi 'pound.'

'Pound' tulee latinan sanasta 'Vaaka' valuutta muinaisen Rooman. 'Quid' tulee latinan termi 'vastine', joka tarkoittaa 'jotain jostakin'.

Toinen slangia 'pound' on 'Sterling', kun taas 'mälli' on muita kumppaneita kuten slangia rahaa kuin 'grand' ja muut ehdot.