Ero Homoseksuaalit ja heteroHomoseksuaalit vs hetero

Perinteiset yhteiskuntatieteilijät perinteisesti tunnustaa vain sukupuolten C uros ja naaras. Monimutkaisuus ihmismielen yhdessä alati nesteen luonne yksi 'seksuaalisuuden, kuitenkin, on johtanut nousu eri sukupuolia yhteiskunnassa.

Huomaa, että sukupuoli on erilainen kuin sukupuolta. Sex viittaa kromosomi meikki ihmisten. XX luokitellaan naaraat taas XY ovat miehiä. On tietysti poikkeavuuksia, jotka saattanut XXY tai XXX, mutta nämä ovat vain poikkeuksia säännöstä.

Toisaalta, sukupuoli viittaa seksuaaliseen suuntautumiseen yksilöiden osalta mieltymyksensä ja vaikutteita tuomat yhteiskunnan ja niiden ympäristössä. Yhteiskuntatieteilijät ja antropologit samankaltaisia ​​ovat yhä vaikeuksia asettaa tarkkaa määrää sukupuolia. Tähän asti asiantuntijat ja asiantuntijat voivat tinkiä asiaa.

Sitten taas, on olemassa erilaisia ​​seksuaalisia suuntauksia tiedossa useimmat ihmiset, jotka ovat bi- heteroseksuuaaleina ja homoseksuaalit. Useimmat ihmiset ovat usein ymmällään eroja näiden kolmen, erityisesti homo- ja heteroseksuaalisuuden.

Heteroseksuuaaleina ovat yksilöitä, joiden katsotaan, että yhteiskunnan 'suoraan'. Ne noudattavat normi asettamat yhteiskunnan ihmisille, jotka pitävät kiinni biologinen sukupuoli. Siten heteroseksuaalinen tiedetään vetää puoleensa vastakkaista sukupuolta.
Toisaalta, homoseksuaalit ovat niitä, jotka ovat kiinnostuneita yksilöitä samaa sukupuolta tai sukupuolta. Niitä kutsutaan usein homot ja lesbot vaikka nämä termit voivat olla sekä syrjivä ja halventava ihmisille näiden seksuaalisia suuntauksia.

Paljon keskustelua on keskittynyt eroa heteroseksuaaleilla ja homoseksuaaleja. Ne, jotka ovat taipuvaisia ​​konservatiivisen puoli asiasta huomauttaa, että homoseksuaalinen voidaan sanoa olevan homo, kun he ovat tunteneet vetovoima joku samaa sukupuolta tai sukupuolta. Tunne vetovoima itsessään riittää luokitella homoseksuaali.Toisella puolella ongelman useita yhteiskuntatieteilijät ovat väittäneet, että vetovoima yksilöiden välillä, joilla on sama sukupuoli on luonnollista, erityisesti naisilla. He ovat lisäksi selittäneet, että seksuaalisuus on neste ja jatkuvasti 'liikkuva', joten se on väistämätöntä yksilöiden tuntea vetovoima tai tunne ihailua ihmisiä kohtaan heidän samaa sukupuolta tai sukupuolta.

Nämä asiantuntijat sitten korosti mahdollisuutta, että voi kutsua vain homoseksuaali kun ne ovat perustaneet läheinen suhde yksilöiden samaa sukupuolta suuntautumiseen tai sukupuoli parempana. Yksinkertaisesti sanottuna, mies tai nainen voidaan silti katsoa heteroseksuaalinen huolimatta niiden vetovoima ihmisille, joilla on sama sukupuoliseen suuntautumiseen omaansa. Tässä valossa homoseksuaalinen on yksi, joka voi pitää suhdetta tai seksiä ihmisten sukupuolesta.

Nämä argumentit ovat tietysti ristiriidassa järjestelmän kantava tiloissa molemmat osapuolet 'puolustukset ovat yhtä vahvoja ja silmiinpistävää. Tutkijat, jotka tutkivat eroja hypotalamus toimintaa homoseksuaalien ja heteroseksuuaaleina kuitenkin, voi auttaa saapuu vankka johtopäätös.
Biologit todella tutkinut Interstitial ytimet Anterior Hypothalamus (INAH) homoseksuaaleista ja hetero. Perinteinen hypoteesit tutkijat keskitytään usko, että miehet, jotka mieluummin naisten kumppanit ovat INAH 2 tai 3 suurempia kuin miehet, jotka haluavat olla miesten kanssa. Pohjimmiltaan hetero on erilainen rakenne aivoissa kuin siinä, homoseksuaaleja.

Muutaman vuoden tutkimus, Levay, tunnettu biologi, on keksiä päätellä, että INAH 3 hetero kaksi tai kolme kertaa suurempi kuin homoja. Homoseksuaalisia miehiä ja naisia, itse asiassa, on sama koko INAH 3, joka voi olla hyvä selitys, miksi homojen käyttäytyä kuin naiset jopa joutumatta vaikutuksille yhteiskunnassa.
Yhteenveto:

1. Homoseksuaalisuus ja heteroseksuaalisuus ovat seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuoli mieltymykset.
2. Homoseksuaalit ovat houkutelleet yksilöitä samaa sukupuolta tai sukupuolta; hetero houkuttelevat vastakkaista sukupuolta