Ero iPod Shuffle ja iPod NanoiPod Shuffle vs iPod Nano

Kun laaja valikoima Apple iPod versioissa Nano ja Shuffle ovat pienimpiä. Vaikka ne ovat pieniä, on suuria eroja näiden kahden välillä. Suurin ero on näytössä, kuten Nano on näyttö ja Shuffle doesnt 't. Tämä on paljon vaikutuksia, etenkin valvonnan Nano näyttö on kosketusherkkä ja hyvin harvat fyysiset painikkeet ovat tarpeen. Vertailun ilman sen näytön, nojaa perinteiseen click-wheel käytetty vanhempien iPodien. Shuffle on yksinkertaisesti paremmin no-look operaation voit tuntea painikkeita.

Koska Apple ei salli laajennettava muisti, olet periaatteessa jumissa mitä laitteen mukana toimitetaan. Tältä osin Nano voittaa liigoja koska se tulee 8GB ja 16GB mallit kun Shuffle on vain 2 Gt muistia. Nano on myös muita ominaisuuksia, että et löydä Shuffle. Tämä sisältää FM-radio, jonka avulla voit virittää paikallisia radioasemia, ja askelmittari, joka laskee useita vaiheita you 've otettu.

Jos on olemassa yksi etu Sekoitus, se on koko. Noin puolet painosta Nano ja hieman yli puolet painosta, Shuffle on huomattavasti pienempi. Se on musiikkisoitin, joka on tuskin olemassa. Haittana supistaminen on pienempi kapasiteetti akku. Vaikka Nano on suhteellisen valta nälkäinen näytön, se vielä onnistuu kestää 24 tuntia yhdellä latauksella. Se on 9 tuntia enemmän kuin 15 tunnin akunkesto Shuffle.Vaikka nämä kaksi ovat hyvin kannettava, niiden väliset erot ovat selviä. Nano on parasta, jos haluat kellot ja pillit pienemmässä muodossa. Mutta jos tarvitaan laite, joka on helppo manipuloida ja doesnt 't häiritä toimintaa, kuten lenkkeily tai treenata, Shuffle sopii laskun mukavasti. Varastointi ja akun kapasiteetti voittanut 't olla suuri ongelma, koska olet voittanut' t olla pois pitkäksi aikaa.

Yhteenveto:

1. Nano on näyttö, kun Shuffle doesnt 't
2. Nano vetoaa kosketusnäyttö kun Shuffle käyttää click-wheel
3. Nano on varustettu enemmän muistia kuin Shuffle
4. Nano on lisäominaisuuksia ei löydy Shuffle
5. Shuffle on paljon pienempi ja kevyempi kuin Nano
6. Shuffle on klipsikiinnityksellä kun Nano doesnt 't