Ero Inkjet ja DeskjetInkjet vs Deskjet

'Inkjet' ja 'Deskjet' viittaavat tulostimia. On olemassa monia erilaisia ​​tulostimet ja eri tekniikoita käytetään niitä. Monet tulostimet ovat kehittäneet tiettyjä yrityksiä ja tuotemerkkejä. He ovat rekisteröityjä tiettyjä nimiä, esimerkiksi 'Deskjet' on inkjet joka on kehitetty yhtiön HP työpöytä käytettäväksi kotona tai toimistossa. Inkjet-tekniikka on hyvin erilainen kuin lasertulostuksen jota käytetään koneissa, kuten Xerox kopiokoneet.

Mustesuihkutulostimet
Tulostimet ovat monia erilaisia. Tärkein ominaisuus mustesuihkutulostimia on se käyttää tulostuspään joka tulee ulos hyvin pieniä, pieniä pisaroita mustetta paperille tulostusta varten. Se on tietokone tulostin, ja mustepisarat luoda digitaalisen kuvan paperille. Mustesuihkutulostimien voivat vaihdella kooltaan ja vaihtelevat hyvin kallista edullisia malleja. Jotkut ovat tarkoitettu koti- ja toimistokäyttöön, kun taas toiset on tarkoitettu ammattilaisille, ja koneet saattavat maksaa tuhansia dollareita.

Tekniikka mustesuihkutulostus kehitetty lähinnä 1950-luvulla, vaikka käsite oli ollut jo jonkin aikaa. Ensimmäinen mustesuihkutulostin tietokoneella kehitettiin 1970-luvulla Canon, Hewlett-Packard, ja Epson. Se voisi toistaa kuvat syntyvät tietokoneita. Tänään on neljä, tärkeimmät valmistajat mustesuihkutulostimien: HP, Canon, Epson, ja Lexmark. On lähinnä kaksi eri teknologiaa käytetään mustesuihkutulostus: DOD, Drop-on-demand, ja CIJ, jatkuva Inkjet.

Deskjet tulostimet
Deskjet tulostimet ovat erityisesti mustesuihkutulostimien jotka on kehitetty ja valmistettu HP. Se on sarja mustesuihkutulostimien jota käytetään pöytä tarkoituksiin toimistossa ja kodin ja on tuotemerkki inkjet kehittämä HP. HP käyttää terminen inkjet-menetelmällä sen Deskjet. Tämä tekniikka oli ensimmäinen kehitetty vuonna 1979 ja otettiin käyttöön vuonna 1984 Thinkjet. Aluksi he voisivat tulostaa vain mustavalkoisia, mutta myöhemmin väritulostimet kehitettiin.Ensimmäinen Deskjet käynnistettiin helmikuussa 1988 ja se voisi tulostaa kaksi sivua minuutissa. Se oli ensimmäinen, yhden arkin tulostin työpöytäkäytössä. On olemassa monia malleja, jotka on kehitetty. Deskjet 500 tulostin on erittäin nopea tulostin, joka voi tulostaa jopa kolme sivua yhdessä minuutissa ja on yhteensopiva Window 's True Type fontit. Kun Deskjet aloitettiin, ne olivat edullinen vaihtoehtoinen lasertulostimet ja siten saavuttanut suosiota.

Jotkut ominaisuudet Deskjet ovat: ne ovat nopeita, saattaa olla langaton yhteys, kevyt, edullinen, heillä on kertakäyttöinen tulostuspää, joka mahdollistaa tulostuksen laatu on johdonmukainen, koska ne voidaan korvata usein kuin tarpeen.

Yhteenveto:

1. Inkjet on tietokone tulostin; se käyttää tulostuspään joka tulee ulos hyvin pieniä, pieniä pisaroita mustetta paperille tulostusta varten. Mustepisarat luoda digitaalinen kuva paperille. Deskjet ovat sarja mustesuihkutulostimien joita käytetään vastaanotossa tarkoituksiin toimistossa ja kodin ja on tuotenimi Inkjet kehittänyt HP.
2. Tänään on neljä valmistajat mustesuihkutulostimien: HP, Canon, Epson, ja Lexmark; Deskjet on tuotemerkki ja valmistaa vain HP.