Ero Sonos ja Apple TVSonos vs. Apple TV

Keinoja, joiden kautta sisältö sijoitetaan verkossa kulutetaan yhä työnnetään, jotta päättäjät älypuhelimet aina jotain, joka pitää yleisönsä harjoittaa ja kuluttaa niiden tuotteita. Sonos ja Apple TV ovat sellaisia ​​laitteita, jotka kuuluvat tähän ryhmään ihmisiä, ja on tärkeää tarkastella eroja, jotka ovat nähneet sisällä kaksi. Erot voivat auttaa antaa osoitin siitä, mitä se on, että henkilö pitäisi etsiä.

Sonos näyttää ovat tehneet erittäin hyvää työtä, joka on erittäin yleinen nimi voidaan mainita melkein mitä tahansa paikkaa, joka digitaalisen median laite mainitaan. Sonos on käynnistyksen joka tuli Santa Barbara ja on hieman yli 10-vuotisjuhlaansa, joilla on muodostettu vuonna 2002. Käsite SONOS on tehdä reengineering stereo, jotta se olisi sovitettavissa käytettäväksi digitaaliaikaan.
On Sonos että näytti pörrössä höyheniä Apple väärin, kanssa myöhään Steve Jobs mielistelevä, että hän aikoi haastaa Sonos radan pyörän suunnittelu stereo kaukosäädin, joka oli samanlainen kuin se, jota käytettiin iPod.

Sonos ei tee liian huono markkinoilla, jossa on 2012-analyysi osoittaa, että yritys pystyi brutto yli neljännes miljardi dollaria 'arvosta liiketoiminnan tuloista, paljon yli kaksinkertainen tuloja, jota käytettiin vuonna 2011. Nousu Sonos on tehty perinteisen tapa vastata eri yritysten ja myydä tuotetta, sijaan menee massamarkkinoille menetelmällä ja jolla tuote myydään kaikille.

Yksi asia, joka olisi annettava Sonos on, että se antaa huomiota pienimmätkin yksityiskohdat, tekevät parhaansa mukaan, jotta mitä saat niin loppukäyttäjä ei ole vähempää kuin erinomainen ääni, josta ilahduttaa kuunnella.Sonos näyttää erikoistua luomiseen kaiuttimia ja vahvistimia, kun taas Apple TV on sen pyrkimystä luoda helposti liittää alustan, joka mahdollistaa sisällön katselun pääsee Apple apps. Yksi asia on selvä, vaikka nämä molemmat yhtiöt ovat hyvin erityisiä niiden yksityiskohtia. Sonos tarjoaa laadukasta musiikkia milloin eri huoneissa ja haluat nauttia musiikista. Sonos tarjoaa laadukasta musiikkia, myös silloin, kun eri huoneissa ja haluat nauttia musiikista. Voit jopa nimenomaan tunnistaa tietyissä huoneissa jotka et halua soitettava musiikki tai jopa eri sisältöä pelata eri taloa.

Sonos on mennyt askeleen eteenpäin mahdollistaa kokoonpanon viritinvahvistimia pelata toistettava sisältö ja täydellisyys äänen halutaan saavuttaa. Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä Apple TV. Jopa silloin, kun se pystyy pelata läpi muut puhujat, laatu ei ole yhtä hyvä kuin lähtöisin Sonos kaiuttimista.