Ero AMOLED ja SLCD (Super LCD) NäyttöAMOLED vs SLCD (Super LCD) Näyttö

Älypuhelin tech kilpailu on tuonut useita uusia ja usein sekavia valintoja silmälasit. Tämä sisältää näytön tyypistä käyttää; tyypillisesti AMOLED ja SLCD. Suurin ero AMOLED ja SLCD on, miten ne tuottavat valoa. SLCD käyttää taustavalon tuottaa valoa näytön takana. AMOLED, ei ole taustavaloa. AMOLED käyttää erillisiä LED jotka tuottavat omaa valoa. SLCD näytöt ovat usein kirkkaampi kuin AMOLED näytöt, koska taustavalon pystyy tuottamaan enemmän valoa kuin AMOLED näyttö.

Suurin etu AMOLED-näyttö on lisääntynyt kontrasti. Koska pikseliä tuottaa omaa valoa, ne voivat tuottaa absoluuttinen musta vain sammuttamalla. SLCDs tuottaa harmahtava väri edustaessaan musta koska osa taustavalo pystyy tihkua läpi näytön. AMOLED näytöt ovat myös ohuempia kuin SLCD näytöt puutteen vuoksi taustavalon. Tämän avulla valmistajat tuottavat ohuempi laitteita.

Vielä tärkeämpää on, AMOLED näyttää kuluttaa vähemmän virtaa kuin SLCD näkyy erityisesti silloin, kun näytössä näkyy enemmän mustat. Hyvä esimerkki on, kun luet eBook fontin asetettu valkoista ja taustan asetettu musta. Tämä voi pidentää akun käyttöikää paljon enemmän kuin SLCD missä taustavalot ovat aina päällä.Merkittävä ero AMOLED ja SLCD on elinikä. AMOLED kuolee nopeammin kuin SLCD koska LEDit vain mitoitettu tietyn määrän käyttötunnin jälkeen; tyypillisesti kymmeniä tuhansia tuntia. Tämä ei ole oikeastaan ​​merkittävä huolenaihe älypuhelimiin, koska puhelimessa todennäköisesti korvataan kauan ennen näytön kuolee pois. Tämä on enemmän huolissaan televisiot ja muut laitteet, joissa niitä voidaan käyttää paljon kauemmin.

AMOLED on selvästi parempi näytön välillä. Mutta koska tuotannon rajoituksista, se näkyy vain muutama laitteiden pääasiassa Samsung tuotteita, koska ne ovat merkittävä tuottaja AMOLED. Toiset joutuvat käytetty SLCD, ainakin kunnes tuotanto saaliit kysynnän näytön.

Yhteenveto:

SLCD käyttää taustavaloa AMOLED luo omat valo

SLCD on kirkkaampi kuin AMOLED

AMOLED on parempi kontrasti kuin SLCD

AMOLED on ohuempi kuin SLCD

AMOLED kuluttaa vähemmän virtaa kuin SLCD