Ero HTC Inspire 4G ja Apple iPhone 4HTC Inspire 4G vs Apple iPhone 4

HTC Inspire 4G on vain yksi puhelin sarjassa Android puhelimet HTC. Vertaamalla sitä iPhone 4, joka näyttää olevan nykyisen benchmark että älypuhelimia täytyy verrata, voimme helposti nähdä, että Inspire 4G on paljon isompi näyttö; valtava 4. 3 tuumaa iPhoneen 's 3. 5 tuumaa. IPhone ei voita kannalta pikselimäärä, koska se on suurempi tarkkuus. Vaikka ei olekaan, jos tällainen minuutin ero on havaittavissa niin pienillä näytöillä.

Kun se tulee kamera, iPhone 4 on tunnettu kuvaamiseen, mutta se näyttää olleen lyöty kamera Inspire 4G. 8 megapikselin kamera Inspire 4G voi ottaa kuvia, jotka ovat yhtä suuret, ellei parempi, että otettuja kuvia iPhone 4; puhumattakaan, että se voi tehdä suurilla tarkkuuksilla, joten suuret tulosteet ovat epätodennäköisemmin blocky. Se on myös 2 LED vilkkuu enemmän valoa, kun iPhone 4 on vain yksi LED-salama.

Ominaisuuksia, molemmat puhelimet ovat melko samat, lukuun ottamatta sitä, että Inspire 4G on FM radiovastaanotin kun taas iPhone 4 doesnt 't. Kyllä, iPhone 4 voi virittää Internet-radio, ja niin voi Inspire 4G, mutta se puuttuu kyky virittää osaksi paikallisia radioasemia.Yksi tärkeimmistä eduista iPhone 4, kuten aina on sen sisäinen muisti. Koska ei ole tilaa laajentua, iPhone 4 pakkauksissa peräti 16 tai 32 gigatavun muistia. Toisaalta, Inspire 4G on vain 4 Gt ja nojautuu microSD-korttipaikka, johon mahtuu jopa 32 Gt muistikortteja, lisävarastoinnin.

Lopuksi kaksi eroavat käyttöjärjestelmissä; Inspire 4G on Android kun taas iPhone 4 on iOS. Vaikka Android oli takana jo jonkin aikaa, on selvää, että nämä kaksi ovat enemmän tai vähemmän tasaveroiset tänään. Molemmat nauttivat laaja valikoima sovelluksia ja voit todennäköisesti löytää vastaava sovellus, joka pidät muissa. Valinta näiden kahden käyttöjärjestelmien perustuu yksinomaan itselle sopivaksi.

Yhteenveto:
Inspire 4G on isompi näyttö kuin iPhone 4
Inspire 4G on parempi kamera kuin iPhone 4
Inspire 4G on FM-radio, kun taas iPhone 4 doesnt 't
IPhone 4 on enemmän muistia kuin Inspire 4G