Ero 3G ja WiFi iPhonetJos sinulla on iPhone, sinulla on mahdollisuus kytkeä 3G- tai WiFi. Joko niin, saat vielä datayhteyksiä. Mutta on olemassa useita merkittäviä eroja 3G ja WiFi iPhone. 3G yhdistää matkapuhelinverkon kautta palveluntarjoajan samalla WiFi yhteyden paikalliseen hotspot ja käyttää hotspot 's internet-yhteyden.

Jos käytät 3G, sinun tulisi varmista, että olet liittyvät tiedot suunnitelman; rajaton on parempi. Kannattaa myös kiinnittää huomiota omaan käyttöön tai voit saada toivottu yllätys seuraavaan puhelinlaskussa. Käyttämällä WiFi ei ole niin monimutkainen kuin sinun ei tarvitse huolehtia tällaisia ​​kuluja. Useimmat internet-yhteydet ovat rajattomat. Jopa vähäinen liikenne suunnitelmat eivät peri kohtuuttomia maksuja kuten useimmat matkapuhelin tarjoajat tekevät.

Ensisijainen etu 3G WiFi on kattavuus. 3G-verkot kattavat koko kaupunkien ja voit siirtyä paikasta toiseen menettämättä yhteyden. Paitsi tietysti alueilla, joilla rakennukset saattavat estää 3G signaali pääsemästä puhelimesta. WiFi kuormittajat eivät ole yhteydessä toisiinsa, kuten 3G-verkot ovat. Joten jos siirrät liian kaukana tukiasemasta, menetät yhteyden. Tietenkin voit liittää toiseen hotspot, mutta siirtyminen isn 't sileä.

Huonona puolena 3GS ja peitto on etäisyys solun torni ja iPhonen. Vaikka tyypillinen WiFi etäisyydet ovat muutaman metrin, 3G voi kattaa parin kilometrin. Lisääntynyt etäisyys vaatii enemmän voimaa lähettämään ja vastaanottamaan dataa. Yksinkertaisesti sanottuna, 3G- tyhjentää akun paljon nopeammin kuin jos käytät WiFi. Se 's ei ole iso juttu, jos käytössä on vain yhteys push-sähköpostin, mutta jos aiot selata Internetiä tai stream videoita, olet paljon parempi käyttää WiFi sijaan 3G.

Toinen näkökohta on nopeus. Tyypillisesti vaikka se voi vaihdella, WiFi kykenee saavuttamaan suurempia nopeuksia kuin 3G-yhteydet. Tämä ei päde, jos on olemassa paljon ihmisiä samanaikaisesti kytketty tukiasemaan, kuten julkisissa paikoissa, kuten lentokentillä. Mutta kodeissa ja pienissä toimistoissa, luultavasti saat paremman nopeudet WiFi.

Yhteenveto:3G yhdistää matkapuhelinverkon kautta, kun WiFi ei

3G saattavat aiheuttaa lisäkustannuksia, kun WiFi ei

3G on paljon suurempi valikoima kuin WiFi tekee

3G imee akun nopeammin WiFi