Ero Huawei Ideos ja HTC WildfireHuawei Ideos vs. HTC Wildfire

Välinen kilpailu älypuhelimiin päättäjien on melko kovaa; vielä enemmän alapäässä markkinoiden jossa hinta on mahdollisimman vähän. Wildfire on lähtötasona tarjontaa tunnettu älypuhelin Maker HTC. Mutta se on nyt edessään joitakin kilpailuun tulokkaita älypuhelinteollisuuden kuten Huawei. Huolimatta pitkään valmistaja laitteiston pitkään aikaan, Ideos on yksi heidän ensimmäinen tarjontaansa, kun se tulee älypuhelimiin. Huomattavin ero Ideos ja Wildfire on koko näytön. 2. 8 tuuman näytössä Ideos on käytännössä peittäneet 3. 2 tuuman näytön Wildfire. Tämä pahentaa entisestään se, että Ideos on hyvin lähellä koko Wildfire. Wildfire näyttö on myös parempi, koska se on erilaisia ​​16 miljoonaa väriä verrattuna vain 265000 on Ideos. Se on myös suojattu Gorilla Glass estää naarmuja.

Toinen ero Wildfire ja Ideos on niiden kameroita. Wildfire on melko vakio 5 megapikselin kamera, joka on myös sported korkeamman tason malleihin. Sitä täydennetään LED-salama, joka tarjoaa runsaasti valoa kuvattaessa pimeässä. Vertailun vuoksi 3 megapikselin kamera on Ideos doesnt 't todella kilpailla. Se puuttuu myös minkäänlaista flash, joten hämärässä ammunta on tule kysymykseen.

Lopuksi on kysymys akku, joka on hyvin tärkeä puhelimissa, jotka täytyy kestää vähintään koko päivän. Wildfire on hieman suurempi akku, joka on mitoitettu 1300 mAh verrattuna 1200mAh akun kapasiteetti Ideos. Vaikka ero on melko pieni, on hyvin laaja ristiriita, kun se tulee akun käyttöikää että he saavat. Wildfire helposti kaksinkertaistaa kuin Ideos. Jopa puhua kertaa Wildfire saavuttaa on aika lähellä kaksinkertainen verrattuna Ideos.HTC on tehdä älypuhelimet hyvin pitkän aikaa, ja ne on jo toimiva mallin työskennellä. Sen sijaan, Huawei on suhteellisen uusi ja ne ovat nykyään joitakin tapoja mennä parantamassa, tai ainakin tekevät tuotteistaan ​​kilpailukykyisiä.

Yhteenveto:

1. Wildfire on paljon suurempi näyttö kuin Ideos
2. Wildfire on paljon parempi kamera kuin Ideos