Ero SMS ja Viber SMSSMS vs Viber SMS

SMS, tai joka tunnetaan paremmin nimellä kutoma, on luultavasti edullisin tapa välittää. Mutta leviämisen älypuhelimet, se 's kohtaavat tiukkaa kilpailua palveluja kuten Viber SMS. Viber on todella älypuhelin sovellus, joka on tällä hetkellä saatavilla Android- ja iOS-laitteissa. Se palvelee lähettää ja vastaanottaa viestejä aivan kuten tekstiviesti. Mutta tärkein ero SMS ja Viber SMS on siinä, miten ne saada viesti perille. Säännöllinen SMS tukeutuu matkapuhelinverkon kuljettamiseksi viestin lähettäjältä vastaanottajalle. sen sijaan Viber SMS hyödyntää internetin kautta datayhteyttä. viesti on lähetetty Viber palvelimille ja sitten lähetetään vastaanottajalle.

Suurin etu Viber SMS tavallisilla SMS on maksut että ne ovat syntyneet. Useimmat telealan veloittaa tilaaja voidakseen käyttää SMS, vaikka todellinen määrä voi vaihdella riippuen suunnitelman olet. Viber SMS ei ole mitään maksuja, mutta sinun täytyy olla datayhteys läsnä. Saat sen kautta datasiirtosopimus tai, kuten useimmat meistä, käyttämällä WiFi-yhteyksiä. Jälkimmäinen kääntää lähes ilmaiseksi Messaging koska me yleensä tarvitse internetyhteydet kodeissa, kouluissa tai toimistoissa.

Toinen etu Viber SMS tavallisilla SMS on sen johdonmukainen keino määrittää tilan viestin. Viestisi merkittäisiin 'toimittaa', jos vastaanottaja on tosiasiassa saanut viestejä. Sana 'lähetetty' olisi paikallaan, jos viesti on vielä Viber palvelimeen ja ei voi lähettää, koska vastaanottaja on tällä hetkellä offline-tilassa. SMS standardi ei ole määräyksiä vastaavia mekanismeja, mutta useimmat yritykset eivät toteuttaa sitä niin et 't todella tietää, jos viesti on vastaanotettu tai ei.Ainoa merkittävä este käyttää Viber on, etteivät kaikki ihmiset ovat sitä. Vain Android-puhelimissa ja iPhone on se, että tällä hetkellä, mikä sulkee kaikki matkapuhelin käyttäjä, joilla ei ole näitä käyttöjärjestelmiä. Säännöllinen SMS on ominaisuus olennaisesti kaikkiin puhelimiin, joten se ei oikeastaan ​​väliä, mitä puhelin sinun tai tarkoitettu vastaanottaja on, voit aina lähettää tekstiviestin.

Yhteenveto:

 

SMS käyttää matkapuhelinverkon kun Viber SMS käyttää datayhteyttä

SMS usein aiheutuu kuluja, kun Viber SMS ei

Viber SMS tarjoaa johdonmukaisen tapa määritellä viestisi vaikka SMS ei