Ero akkulaturi ja akku YlläpitäjäAkkulaturi vs akku Ylläpitäjä

Pidä akut ladattuina on jokseenkin suuri huolenaihe niille, jotka rutiininomaisesti käyttää niitä golfkärryt, autot, veneet ja vastaavat. Tämä ei ole niin suuri huolenaihe autoja, joita käytetään päivittäin, mutta niille, joita ei käytetä säännöllisesti, se on tärkeää pitää ne peritään vahinkojen ehkäisemiseksi. Tätä tarkoitusta varten, voimme joko saada akkulaturi tai akku ylläpitäjä. Tärkein ero niiden välillä on monimutkaisuus, sillä akku maintainers sisältää kehittyneempiä piirit kuin useimmat laturit. Piiristö käytetään havaitsemaan lataustason onko akku tarvitsee maksu ja kuinka nopeasti ladata sitä.

Useimmat akkulaturit periä vakionopeudella. Tämä on usein reilusti alle luokitus akun ja voi kestää vähintään 10 tuntia tai enemmän. Tämä on vähentää mahdollisuutta ylilatauksen akku ja siksi useimmat akut on ladattu yön aikana. Piiristö akun ylläpitäjä pystyy ladata akkua paljon suuremmalla nopeudella, kun taas säännellään nykyisen estää ylilatauksen. Tämä voi lyhentää latausaikaa vain muutaman tunnin.

Yksi suurimmista vatsanväänteet kanssa akunlataajat on, että sinun täytyy irrottaa manuaalisesti, kun se on ladattu täyteen akku estää ylilatauksen. Jos unohdat tehdä tämän, voit vahingoittaa akkua. Tämä ei tapahdu akulla ylläpitäjän koska se automaattisesti pois päältä, kun akku on täynnä. Päätehtävä akku ylläpitäjä on pitää akun huippukunnossa kun se on varastoituna, yleensä kuukausia kerrallaan. Kun akku ylläpitäjä on kytketty se rutiininomaisesti tarkistaa akun, jos se on tyhjentynyt tietyn määrän, akun ylläpitäjä voisi sitten alkaa latautua. Tämä kyky automaattisesti aloittaa ja lopettaa latauksen ansiosta akku voidaan tallentaa lähes loputtomiin saamatta vaurioitunut.Sen lisäksi suuri akun ylläpitäjille, joita käytetään myös ladata akkuja on myös pieni akku ylläpitäjiä. Nämä ylläpitäjät eivät ole tarkoitus periä purkautunut akku, mutta voi tehdä työtä säilyttää akku varastoinnin aikana. Nämä pienet ylläpitäjät säilyttää ominaisuuksia suurten mutta ovat paljon halvempia kuin sen suurempia kollegansa ja jopa jotkut laturit. Se on myös enemmän valtaa tehokas ja kuluttaa vähemmän virtaa.

Yhteenveto:

1. Akku ylläpitäjä on kehittyneempi kuin akkulaturi
2. Akku ylläpitäjä voi ladata akun paljon nopeammin kuin useimmat laturit
3. Akku ylläpitäjä voi jättää kiinni akun vaikka useimmat akunlataajat voi