Ero HTC 4G Smart puhelimet HTC Evo Shift 4G ja HTC Inspire 4GHTC 4G Smart puhelimet HTC EVO Shift 4G vs. HTC Inspire 4G

HTC valmistaa laajan useita älypuhelimia hyvin erilaisia ​​silmälasit juuri erilaisiin tarpeisiin. Kaksi näistä älypuhelimet ovat Evo Shift 4G ja Inspire 4G. Tärkein ero Evo Shift 4G ja Inspire 4G on verkko, että ne ovat yhteensopivia. Inspire 4G on GSM-puhelin, mikä tarkoittaa, että se on yhteensopiva useimpien maailman 's verkkoihin. Toisaalta, Evon Shift 4G on CDMA puhelin ja se toimii vain suurimmassa osassa Pohjois-Amerikassa. Tämä ei ole niin tärkeää, ellet on menossa ulkomaille ja käyttää roaming ominaisuuksia.

Evon Shift 4G on liukuva näppäimistö, joka palvelee jouduttaa tekstinsyöttöä. Tekstin kirjoitus kosketusnäyttö 'on kuin että Inspire 4G voi riittää tekstiviestejä ja numerot puhelinnumerot. Mutta virheistä nopeasti kasaantuvat, jos yrität kirjoittaa pois pitkiä sähköposteja. On Vastineessaan Inspire 4G on paljon suurempi 4. 3 tuuman näyttö verrattuna 3 6 tuuman näytön EVO Shift 4G. Tämä antaa sinulle paljon isompi avaimet ruudulla ja auttaa vähentämään kirjoitusvirheitä.

Evon Shift 4G on 5 megapikselin kamera, joka näyttää olevan standardin nykyaikaisen älypuhelimet. Inspire 4G ottaa sen askeleen pidemmälle hyödyntämällä 8 megapikselin kamera suurempia tai hienompaa kuvia. Inspire 4G on myös edessä päin kamera videopuheluita varten ja ottaen turhamaisuus laukausta. Evon Shift 4G puuttuu eteen päin kamera, joten sitä ei voi helposti käyttää videopuhelut.Virran kaikki on prosessori. Tässä suhteessa Inspire 4G voittaa yli Evo Shift 4G vaikka molemmat käyttää Qualcommin piirisarjat. Inspire 4G on varustettu uudempi ja nopeampi MSM8255 piirisarja kellotaajuudella 1GHz. MSM7630 Evon Shift 4G kellotetaan 20% hitaampi juuri 800MHz.

Yhteenveto:

Inspire 4G on GSM puhelin taas Evo Shift 4G on CDMA puhelin

Evon Shift 4G on QWERTY-näppäimistö, kun taas Inspire 4G ei

Inspire 4G on paljon suurempi näyttö kuin Evo Shift 4G

Inspire 4G on suurempi resoluution kamera kuin Evo Shift 4G

Evon Shift 4G on edessä päin kameraa, kun Inspire 4G doesnt 't