Ero Pimeänäkö- ja InfrapunaPimeänäkö vs Infrapuna

Sovelluksissa, joissa ei ole eroa yön ja päivän ja henki on vaarassa, kuten armeijan, on tärkeää luoda näkyvyyttä ilman näkyviä itse. Tästä pimeänäkölasit luotiin. Pimeänäkölasit työtä keräämällä vähän mitä valon määrä on käytettävissä ja vahvistamiseen niin, että se voidaan havaita paljaalla silmällä. Infrapuna on uusi teknologia työllistetyt yönäkölaseja. Sen sijaan käyttämällä näkyvän valon ja vahvistaa ne, infrapuna suojalasit luottavat infrapuna aaltoja, jotka synnyttämä mitään lämpöä säteilevän. Ero lämpötilassa objektien tarjoaa kontrasti tunnistaa eri esineitä.

Koska pimeänäkölasit vahvistaa saatavilla valo kimpoaa esineitä, ei valoa tarkoittaa, ettei vahvistettua kuvaa. Koska infrapuna suojalasit eivät ole riippuvaisia ​​ympäröivän valon, he eivät kärsi samasta ongelmasta. Esineet säteilevät omaa infrapunavaloa kanssa määrät, jotka vaihtelevat sen mukaan, kuinka paljon lämpöä, että elin on. Infrapuna suojalasit voidaan käyttää myös täysin pimeässä.

Suurin etu välillä tavallista yö visio ja infrapuna suojalasit on, että jälkimmäinen on paljon parempi tiputtelua at esineitä, jotka ovat osittain tai täysin piilossa. Henkilö piilossa sisällä pahvilaatikossa tai takana joitakin pensaita voi olla vaikea nähdä paljaalla silmällä. Infrapuna, niiden lämpö allekirjoitus menisi läpi kateaineita ja selvästi nähtävissä infrapuna suojalasit. Kuinka syvälle materiaali on, riippuu siitä, kuinka herkkä laite on.Aivan kuten minkä tahansa ase, on aina vastatoimi. Vastapainoksi kuvanvahvistinta yönäkölaseja, kirkas valonlähde voi ylikuormittaa laitteen; hetkellisesti sokaiseva henkilö on päällään suojalasit. Vastatoimenpiteitä infrapuna, vaikkakaan ei yhtä dramaattinen, on edelleen yhtä tehokas. Lämpötilaa lisätään alueella tarkoittaa sitä, että ei ole olemassa lämpötilaero laitteen havaita.

Yhteenveto:

1. Pimeänäkö havaitsee näkyvää valoa, kun infrapuna havaitsee säteilevän lämmön
2. Pimeänäkö tarvitsee hieman määrä valoa, kun infrapuna doesnt 't
3. Infrapuna on parempi naamioitu tavoitteita kuin hämäränäön