Ero iPhone ja Nokia N97iPhone vs Nokia N97

Vaikka rakettimainen nousu Apple 'iPhone-sarja, Nokia ei ole koskaan pudonnut tutka. Itse asiassa Nokia edelleen ylläpitää kunniallisuuden yhtenä johtavista matkapuhelin teollisuudelle.

Ensimmäisenä käyttöön Apple on iPhone, sitten tuli iPhone 3G, ja viimeisimpänä, iPhone 3GS. Kaikki nämä tuotteet ovat saaneet yleisön myrskyn ja lähes jokainen haluaa yksi.

Sen vuoksi oikeudenmukaisuus Apple tuote, iPhone (sarja) ei ole kaikissa kaupan fluff. Se on todella innovatiivinen tuote, vallankumouksellinen jopa. Se oli sävyn mitä älypuhelimet pitäisi olla. IPhone on monen mielestä kuningas älypuhelimet.

Aivan kuten kuninkaat ihmiskunnan historiassa, iPhone oli lukuisia haastajia sen valtaistuimelle ja Nokia 's älypuhelin mestari, N97, tekee kuningas ainakin levoton sen kotipaikka. Tämä artikkeli jakautuminen ja vertailla Nokia N97 ja iPhone.

Ollakseen oikeudenmukainen, iPhone otetaan kokonaisuudessaan sarja lähtien N97 julkaistiin tavalla viimeistään alkuperäisen iPhonen. Koska itse asiassa, iPhone 3GS, viimeisin sarjassa, otettiin käyttöön lähes samaan aikaan Nokia N97 otettiin käyttöön.

Nyt 's päästä asiaan' |

N97 sopii iPhone 's näytön koko' '3. 5 tuumaa. Kuitenkin N97 esittelee paljon selvempi näyttö, koska Nokia' s älypuhelin on parempi näytön resoluutio kuin iPhone, N97 's 640360 yli iPhone' s 320480 pikseliä näyttö. Molemmat käyttävät kosketusnäyttöä teknologiaa vaan pikemminkin eri tavalla. N97 on paineherkkä resistiivinen, kun iPhone on kapasitiivinen kosketusnäyttö. Moni vakuuttaa, että iPhone on paras ja intuitiivinen kosketusnäyttö kädet alas. Kuitenkin N97 's kosketusnäyttö on hyvä, mutta se tarvitsee enemmän painetta reagoida niihin haluamallasi tavalla.

N97 on täysin mekaaninen QWERTY-näppäimistö. Tämä on ominaisuus, että iPhone ei koskaan häiritsee ajatella. Applen insinöörit tuntui tyytyneet kosketusnäytön näppäimistö, joka iPhone esittelee. Tämä on ehdottomasti yksi varten N97, koska mikään ei voita intuitiveness ja tarkkuutta mekaanisen näppäimistön

Kun se tulee nopeus ja prosessoritehoa, iPhone 3GS helposti laittaa N97 paikalleen, hyvin pitkälle toiseksi. N97 voi olla vastaava prosessoritehoa alkuperäisen iPhonen ja 3G päivittää vielä Apple teki ihmeitä sisäpuolella 3GS. iPhone 3GS on nopeus demoni kanssa ARM Cortex A8 prosessori kellotus 600 MHz ja 256 Mt RAM. Nämä älypuhelimet on eri käyttöjärjestelmä ja on selvää, että iPhone on tarkoitettu Internet-ystäville. Selaaminen on helpompaa ja spontaani kanssa iPhone.

N97 on ylivoimaisesti suuri tallennuskapasiteetti. Sisäinen tallennuskapasiteetti on 32 GB, jota voidaan laajentaa jopa 48 Gt microSDHC-kortti, se todennäköisesti on suurin tallennustilaa kaikkien älypuhelinten markkinoilla tänään. iPhone 's varastointi voi' t laajentaa ja se on saatavilla vain joko 16 GB tai 32 Gt. Yksi Nokian 'vahva puku on sen kameran ja kaapata laatu ja Apple vain voi' t kilpailla sen kanssa vielä.

Kokoero ja paksuus on merkityksetön. N97 voi painaa hieman enemmän kuin iPhone, mutta se 'll olla enintään 15 g. Se' s suunnittelussa, että ne poikkeavat toisistaan. N97 on liukuva muotoilu sen näppäimistö pääsy samalla iPhone silti säilyttänyt tavallinen, puhdas ja tyylikäs ulkomuoto.On joitakin pieniä seikkoja, jossa molemmat laitteet eroavat toisistaan. On kuitenkin edelleen subjektiivinen, onko, kumpi on parempi. Tämä kaikki riippuu käyttäjän mieltymyksistä.

Yhteenveto:

1. iPhone on kolme versiota, alkuperäinen, 3G, ja 3GS.

2. Nokia N97 on parempi näytön resoluutio.

3. iPhone on parempi kosketusnäyttö.

4. Nokia N97 on mekaaninen QWERTY-näppäimistö, kun taas iPhone luottaa kosketusnäyttö avaimia.

5. iPhone 3GS prosesseja paljon nopeammin kuin N97. Lisäksi selaa www paremmin.

6. N97 on laajennettavissa varastointikapasiteetti, joka on enintään 48 Gt, kun iPhone 's max 32 GB voi' t laajentaa enempää.

7. N97 on parempi kamera.