Ero VOB ja MPEG VOB vs MPEG

VOB ja MPEG ovat tiedosto säiliöitä tarkoitus pitää video. Huolimatta siitä samaan tarkoitukseen, ne ovat hyvin erilaisia. Ensisijainen ero VOB ja MPEG on niiden soveltamisala. VOB kehitettiin formaatti DVD-soitin ja levyjä. Sen sijaan MPEG käytetään pääasiassa kannettavien muotoa käytettäväksi kannettavien laitteiden, kuten älypuhelimien ja tablettien.

Koska VOB on tarkoitettu luettavaksi laitteisto pelaajia, kohtuulliset rajoitukset on asetettava suhteessa video ja audio koodekkeja voidaan käyttää. MPEG-tiedostoja, toisaalta, voivat hyödyntää täyden valikoiman video ja audio koodekit määrätyn MPEG-standardissa. On myös syytä huomata, että VOB myös käyttää MPEG video-koodekkeja; eli MPEG-1 osan 2 ja MPEG-2 osa 2.

VOB on useita ominaisuuksia, jotka eivät ole käytettävissä MPEG. Ensimmäinen on kyky leikata videon lukuihin päästää katsojan hypätä nopeasti ennalta määrättyyn osan elokuvasta tai videon. MPEG doesnt 't tukea lukuja, joten sinun täytyy etsiä itse. Valitse lukuja, ja selata muita näkökohtia DVD, VOB oli myös jolla valikoiden kautta käyttämällä kaukosäätimen. Tämäkin on toinen ominaisuus puuttuu MPEG. Lopuksi VOB on kyky sisällyttää useita tekstityksiä. Tämä on erittäin tärkeää, DVD-levyt on tarkoitus myydä maissa, jotka eivät jaa samaa kieltä. Tämä ei ole niin tärkeää MPEG, mikä poissulkemista.Yksi erittäin tärkeä ominaisuus, joka MPEG on yli VOB on tukevansa streaming, kuten mitä tapahtuu useimmat videon jakamiseen sivustot, kuten YouTube. MPEG, voit aloittaa katsella videota, vaikka vain pieni osa videon. Loput voidaan ladata kuten katsella, kun otetaan huomioon, että yhteys on tarpeeksi nopea. VOB ei koskaan tarkoitettu streaming kuin se on tarkoitettu jaettavaksi DVD-levyjä. Streaming tuki ei todellakaan olla tarpeen sen.

Yhteenveto:

VOB käytetään DVD-, kun MPEG on kannettava muoto

MPEG tukee paljon enemmän koodekkeja kuin VOB

VOB voi leikata videon luvuiksi, kun MPEG ei voi

VOB tukee valikot kun MPEG doesnt 't

VOB voi sisältää tekstitystä MPEG ei voi