Ero Laser ja mustesuihkutulostimetLaser vs Inkjet

On olemassa kaksi yleistä tyyppiä tulostimet, mustesuihku-ja lasertulostimien. Vaikka ne saavuttaa saman lopputuloksen, prosessit he käyttävät eivät ole. Inkjet, kuten nimikin kertoo, suihkeet pois mikroskooppisen suihkun mustetta tykö paperi. Nestemäinen muste sitten tarttuu paperiin ja tuottaa väriä. Toisaalta, lasertulostimet ovat täysin kuivia. Kapea lasersäde piirtää kuvio pyörivä rumpu, jonka väriaine tarttuu. Väriaine sitten saa painaa luokse paperi- ja paistetaan korkeassa lämmössä, mikä aiheuttaa sen kiinni.

On etuja ja haittoja kunkin prosessin. Lasertulostimet ovat paljon nopeammin kuin mustesuihkutulostimien, kun se on alkanut tulostus, tyypillinen tulostusnopeuksia 20.-25 sivua minuutissa. Vaikka on olemassa erittäin nopeita mustesuihkutulostimet, useimmat ovat vielä melko hidasta, erityisesti väri tulosteita. Toinen keskeinen etu lasertulostimet on pidentämällä ennen huoltoa. Jokainen väriainekasetti voi tulostaa missä tahansa välillä 5000 ja 10000 sivua ennen kuin se on vaihdettava. Tärkein rajoittava mustesuihkutulostimissa on määrä mustetta patruuna. Jokainen pari sataa sivua parhaimmillaan, kasetti on vaihdettava uuteen. Vaikka se on halvempaa per sivu käyttää lasertulostimet ero on eliminoitu kolmannen osapuolen kasetti valmistajille paljon halvemmalla.

Kun se tulee hintaa, mustesuihkutulostimet yleensä voittaa enemmän kuin se maksaa enemmän ostaa uusi lasertulostin kuin mustesuihkutulostimen. Ja vaikka se on lähes mahdotonta ostaa mustesuihkutulostimen, joka ei voi tulostaa väreissä, musta vain lasertulostimet ovat vielä melko yleisiä, koska jopa korkeampi hintalappu värilaserit. Koko on myös tärkeä tekijä, koska laser-tulostimet ovat suurempia kokoa verrattuna mustesuihkutulostimet vuoksi monia liikkuvia osia.

Koska monet erot kahden tyyppisiä tulostimet, ne ovat myös yleisesti nähtävissä eri asetuksia. Lasertulostimet ovat yleisiä toimistoissa, joissa suuria määriä asiakirjoja on painettava jokapäiväistä. Mustesuihkutulostimet ovat yleisempiä kotona tai henkilökohtaiseen käyttöön.

Yhteenveto:Laser tulostimet käyttävät sähköstatiikan ja lasersäteen kun Inket tulostimet vain spray muste

Lasertulostimet ovat paljon nopeammin kuin mustesuihkutulostimet

Lasertulostimet maksaa enemmän kuin mustesuihkutulostimien

Laser tulostimet ovat paljon suurempia kuin mustesuihkukirjoitin