Ero Käsijarru ja Freemake Video Converter Käsijarru vs Freemake Video Converter

Nykyään ei ole oikeastaan ​​mitään syytä maksaa paljon rahaa niin voit muuntaa videoita ja tallentaa ne puhelimeen tai muihin laitteisiin. On ohjelmisto saatavilla, jotka tekevät työtä melko hyvin, ja ne ovat ilmaisia. Kaksi esimerkkiä tästä ovat Käsijarru ja Freemake videomuuntimia. Suurin ero Käsijarru ja Freemake on alustoja, että ne toimivat. Freemake on käytettävissä vain Windows-alustoille. Toisaalta, Käsijarru on multi-platform helposti ja on saatavilla Windows, Mac ja Linux käyttäjille.

Koska multi-platform on luultavasti ainoa asia menee Käsijarru tässä vertailussa. Freemake on selkeä etu sen kilpailija, aloittaen formaatissa, että ne voi tulostaa. Käsijarru voi vain lähtö videoita MP4 ja Matroska, ja äänen MP3-muodossa. Nämä muodot kattavat useimmat laitteet mutta eivät kaikki muotoa tarvitsee joillekin ihmisille. Freemake on paljon joustavampi kuin Käsijarru koska se pystyy lähettämään kaikille yllä mainituista formaateista sekä WMV, AVI, MPEG, QuickTime, VOB, SWF, 3GP, ja Blu-ray. Että 's luultavasti kaiken, kukaan koskaan tarvitse.

Toinen alue, jossa Freemake on selvästi yli Käsijarru on asioita, joita he pystyvät tekemään. Lista ominaisuuksia Freemake jotka eivät ole saatavilla Käsijarru kuuluu; kyky liittyä videotiedostoja yhdessä; muuntaa kuvia videon; lisätä erikoistehosteita; jakaa videon lukuihin helpompaa hyppäämiseen; ja jopa ladata suoraan YouTubeen. On selvää, Freemake voit tehdä paljon enemmän videoita kuin Käsijarru ei. Tietenkin se vaatii hieman taitoa ja osaamista, jos haluat saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia.Se on selvästi ei-murskata, jos olet valitsemalla välillä Freemake ja Käsijarru muokata ja muuntaa videoita. Freemake yksinkertaisesti voit saavuttaa enemmän videoita kuin Käsijarru. Mutta jos käytät Mac tai Linux laatikko, niin ei todellakaan ole valinnanvaraa, koska voit 't käyttää Freemake parissa näiden. Tällöin käsijarru olisi todennäköisesti riittää, jos haluat vain muuntaa videoita.

Yhteenveto:

1. Freemake on käytettävissä vain Windows taas Käsijarru on saatavilla Windows-, Mac- ja Linux.
2. Freemake voi tulostaa laajempi valikoima muotoja kuin Käsijarru.