Ero DVD-R ja CD-RDVD-R vs CD-R

Nykyaikainen tekniikka kehittyy nopeasti. Niin monta vuotta sitten kaikki oli vielä käytössä VHS. Sitten mukaan tulee CD-levy tai CD. Kun CD-levyt olivat-levyjen tai DVD-levyjä. DVD- ja CD-levyt ovat tyhjiä muotoja. Täällä voit laittaa tärkeät tiedot. Tyhjät DVD-levyt ovat nimeltään DVD-R, kun tyhjiä levyjä kutsutaan CD-R. Koska DVD on kehittyneempi kuin CD-levyjä, ihmisillä on taipumus ajatella, että kaikki edut ovat DVD. Pikku ihmiset tietävät, että levyjä on myös huomattavia etuja vastaan ​​DVD- kuin CD-R.

Tietää haittoja ja etuja jokainen, se on parasta erottaa toisistaan. Kun se tulee heidän perusasiat, voit helposti huomata merkittävä ero, kun se tulee, kuinka paljon tietoja se voi tallentaa. DVD-R mahtuu 4. 7 gigatavua, kun taas CD-R voi olla vain enintään 700 megatavua. Kuitenkin, kun DVD-R on alustettu, se voi olla vain 4 gigatavua. CD-R mahtuu 74 minuuttia tai jopa 99 minuuttia musiikkia.

Myös silloin, kun se tulee määritelmän, DVD ovat kehittyneempiä laatua. Videot DVD keskittyvät enemmän teräväpiirto verrattuna CD. Ei vain DVD kuljettaa enemmän tiedostoja, tiedostot DVD ovat myös hyvin selkeä.

Polttaa levyjä, sinun on polttava DVD-asema, jotta voit polttaa DVD-R-levyille. CD poltin voi 't polttaa DVD-R-levyille. DVD-poltin on pystyttävä tukemaan DVD-R-muodossa. DVD-poltin voivat myös polttaa CD-R. Autostereoon, CD-soitin ei pysty lukea DVD, kun DVD-soitin saattaa pystyä lukemaan CD.

Kun se tulee hintoihin, DVD-R käytetään olla erittäin kallista. Nyt valmistus DVD on helpottunut, hinnat DVD ovat vähentyneet merkittävästi. Kuitenkin on vielä pieni aukko hinnat. CD-levyt ovat vielä halvempia kuin DVD. Hinta on yksi niistä eduista, että CD on yli DVD.

Nyt kun DVD-R ja CD-R on eriytetty, se on helpompaa, voit valita, mihin haluat käyttää projekteihin ja muiden tiedostojen säästävät toimintaa. Hauskaa luoda ikioma musiikkivideoita ja mini-elokuvia. Aloita säästäminen jo tänään!

YHTEENVETO:1.

DVD-R voi kuljettaa 4 gigatavua jopa 4. 7 gigatavua, kun taas CD-R voi kuljettaa 700-850 megatavua. Tämä vastaa 73-99 minuuttia tallennettua ääntä.
2.

DVD-R on enemmän laadukkaita, ja se on parempi määritelmä kuin CD-R.
3.

DVD-R voi 't saa polttaa CD polttimet kun CD-R voidaan polttaa DVD-asemat.
4.

DVD-R voi 't voidaan toistaa CD- stereot kun CD-R voidaan toistaa sekä CD- ja DVD-soittimet.
5.