Ero HTC Gratia ja HTC LegendHTC Gratia vs. HTC Legend

Tuntuu siltä, ​​että ainoa asia, joka on nopeampi kuin kehitystä Android on nopeus, jolla uudet puhelimet ovat vapautetaan. Gratia ja Legend on kaksi malleja HTC, jotka ovat vain seitsemän kuukauden välein. Suurin ero näiden kahden välillä, jotka saavutettiin näissä Muina on uusi versio Android. Gratia ohjelman mukana toimitetaan Froyo (versio 2. 2), kun taas vanhemmat Legend vielä? Clair (versio 2 1). Tämä ei ole pysyvä eroa, vaikka, kuten Froyo päivitys on jo saatavilla Legend. Se 'on vain asia ottaa puhelimen päivitetty saada sama joukko ominaisuuksia.

Toinen ero Gratia ja Legend on heidän näyttö. Huolimatta jolla on sama koko ja resoluutio, kaksi eivät käytä samantyyppistä tekniikkaa. Legend on TFT-näyttö, joka on tyypillistä monille älypuhelimet ja vanhemmissa laitteissa. Sen sijaan Gratia on AMOLED näyttö, joka on uudempi tekniikka, joka on vielä pieni tuotanto. AMOLED-näyttö on useita etuja TFT lukien: pienempi virrankulutus, enemmän elinvoimainen näyttö ja parempi katselukulman. Kaiken Gratia näyttö on paljon parempi kuin Legend.

Kamerat on Gratia ja Legend on sama resoluutio ja ovat melko samanlaisia ​​kaikin tavoin. Legend lla on pieni etu, vaikka johtuen LED-salama. Sitä voidaan käyttää, kun otetaan stillkuvia aivan kuten tyypillinen salama tai tasaisena valonlähde otettaessa video. LED salama pitäisi mahdollistaa Legend ottaa ajan lähellä valokuvia ja videopätkiä lähes täydellisessä pimeydessä.Ero näiden kahden välillä, jotka doesnt 't vaikuttaa toiminnallisuus ollenkaan on runkorakenteen. Legend on alumiininen unibody kun Gratia käyttää tyypillinen muovit. Vaikka jossa alumiinin elin doesnt 't edistää käytettävyyttä puhelimen, se lisätään tietty eleganssia tai luksusta laitteeseen. Molemmat puhelimet eivät ilme rock solid, vaikka, ja ovat melko resistenttejä ongelmallista sormenjälkiä.

Yhteenveto:

1. Legend tulee? Clair esiasennettuna vaikka Gratia on Froyo.
2. Legend on AMOLED näyttö, kun Gratia on TFT-näyttö.
3. Legend Kamerassa on salama taas Gratia 's isn' t.