Ero iPhone 4 ja iPhone 4SiPhone 4 VS iPhone 4S

Vapautuminen seuraavan iPhone malli on paljon odotettua vuotuinen tapahtuma. Vapautuminen iPhone 4S pettynyt paljon ihmisiä, jotka odottivat iPhone 5 koska iPhone 4S näytti melko paljon samanlainen kuin iPhone 4. Mutta 4S tarjoaa merkittäviä parannuksia sen erottamiseksi sen edeltäjä. Suurin ero iPhone 4 ja iPhone 4S on jälkimmäinen 's käyttö dual-core prosessori, jossa on parannettu piirisarja. IPhone 4S on ensimmäinen iOS laitteita urheilun kaksiytiminen prosessori, jolloin se jalostus reuna ja tasaisempi kokemus.

Toinen merkittävä ero iPhone 4 ja iPhone 4S on niiden solujen radiot.
iPhone 4 tuli joko GSM- tai CDMA-puhelinta, jotka eivät ole keskenään yhteensopivia ja voidaan käyttää vain omien verkostojen. Toisaalta, iPhone 4S on sekä radiot ja pidetään maailman puhelin, koska sitä voi käyttää melkein missä päin maailmaa tahansa solun kattavuutta.

Myös varsin merkittävää on Siri, Apple 'puheentunnistus ohjelmisto, joka on saatavilla vain iPhone 4S. Siri voi vastata suoraan puhuttuja kysymyksiin käyttäjän antamalla suoraa vastausta tai antaa hakutulosten kun se ei voi antaa suoraa vastausta. Siri on melko viihdyttävä ja on yksi tärkeimmistä syistä, jotka päivittänyt iPhone 4 iPhone 4S.IPhone 4S myös ups kameran resoluutio 5 megapikseliä iPhone 4-8 megapikseliä. Kun kaikki muut asiat pidetään vakiona, korkeamman resoluution kamera olisi aina tuottaa paremman kuvan. IPhone 4S on myös pystyvät tallentamaan 1080p merkittävä parannus 720p iPhone 4. Kameratunnistin iPhone 4 voi tallentaa 1080p videota, mutta se on prosessori, joka ei selviydy korkeat käsittelyn kustannukset . Dual-core prosessori iPhone 4S eikä korkeamman resoluution kamera mahdollistaa sen tallentaa korkeammalla resoluutiolla.

Yhteenveto:

1. iPhone 4S urheilu dual-core prosessori, kun taas iPhone 4 on yhden ytimen prosessori.
2. iPhone 4S on maailma puhelin, kun iPhone 4 ei ole.
3. iPhone 4S on Siri kun taas iPhone 4 ei.
4. iPhone 4S on varustettu korkeamman resoluution kamera kuin iPhone 4.