Ero analogisten Delay ja Digital DelayAnalog Delay vs Digital Delay

Viivästyminen, musiikkimaailmassa, on sähköinen laite, joka on yleensä käytetään kitaroiden kanssa toimittamaan erityisen kuulostaa kaiku. On olemassa kahdenlaisia ​​viivästyksiä; analogisen ja digitaalisen. Tärkein ero näiden kahden välillä on siinä, miten ne käsittelee äänen. Analoginen viive vie äänen ja vain toistaa sen takaisin, kun digitaalinen viive ottaa näyte ja muuntaa sen digitaaliseen muotoon käyttää sitten joka luo äänen.

Monet ihmiset kuvaavat analogisen viiveitä kuin ottaa lämpimämpi ääni. Tämä on itse asiassa seurausta tappioiden signaalin voimakkuus korkean taajuuden alueella; antaa ääni täyteläisemmän äänen olematta liian Bassy. Koska tyypin menetys, joka tapahtuu analogisen viivästyksiä doesnt 't tapahtuu digitaalisessa viiveitä, se ei voi jäljitellä tällaista vaikutusta. On liittyvä ylösalaisin digitaalisiin viiveitä vaikka. Koska digitaalinen viive käyttää samasta näytteestä, kaiku se tuottaa on enemmän artikuloitu verrattuna analogiseen viiveitä. Yksinkertaistettuna, jokaisen kaiun digitaalisessa viive on lähempänä alkuperäistä ääntä.

Yksi syy, miksi monet ihmiset, kuten digitaalinen viivästyksiä on niiden erittäin korkea kestoja. Vaikka analogisen viive 's kesto mitataan millisekunneissa, digitaalinen viive voi kestää muutaman sekunnin. Tämä antaa muusikko paljon enemmän valvontaa, kuinka hän haluaa äänien tulevan. Etuna digitaalisten viivästyksiä on niiden suuren lukumäärän vaihtoehtoja ja esiasetuksia, joita voidaan käyttää. analoginen viive on tyypillisesti nupit säätämiseen miten käsitellä ääntä. Toisaalta, digitaalinen Viivästyksiin ovat digitaalisesti tallennetut asetukset, jotka voidaan valita pelatessa.Kaiken kaikkiaan, valita analogisen tai digitaalisen viive on alaspäin etusija; haluatko lämpiminä äänen analogisen viive tai enemmän vaihtoehtoja ja pidempiaikaisen digitaalisen viive. On olemassa monia erinomaisia ​​digitaalisia viivästyksiä saatavilla tänään, mutta joitakin analogisia viiveet ovat haluttuja, koska niiden erityinen ääni.

Yhteenveto:

1. Analoginen viiveet pitää ääntä kuin on taas digitaalinen viiveitä muuntaa sen digitaaliseen muotoon
2. Analogiset viivästyksiä on lämpimämpi ääni kuin digitaalinen viiveitä
3. Analogiset viivästyksiä on vähemmän artikuloitu äänen kuin digitaalinen viiveitä
4. Analoginen viiveet ovat kestoltaan lyhyempiä kuin digitaalinen viiveitä