Ero Nikon D ja G objektiivitNikonin vs G objektiivit

Nikon on yksi luotettu nimet, kun se tulee valokuvaukseen. Ne tuottavat joitakin parhaista digitaalisissa saatavilla tänään. Mutta yhtä tärkeää kuin kamerat ovat linssit, että käytät niitä. Niistä monentyyppisiä Nikon linssit ovat D ja G linssit. Suurin ero D ja G linssit ovat heidän ikänsä. D linssit ovat vanhemmat linssit, jotka on luotu SLR, joilla ei ole tiettyjä ominaisuuksia. G linssit luotiin täydentämään modernimman SLR jotka ovat kehittyneempiä ominaisuuksia.

Ominaisuus, että G linssit täydentävät on kyky kameran sanella aukon. Kamerat, jotka oli tarkoitus hyväksyä D linssit ei ole tätä kykyä ja tukeutuu manuaalista käsittelyä linssin saavuttaa oikean tarkennuksen. Vaikutusten lieventämiseksi uusien teknologioiden valokuvaajille, Nikon toteutettu taaksepäin yhteensopivuus niiden kameroiden ja linssit. Voit silti käyttää vanhempaa D linssit kameroita, jotka on tarkoitus käyttää G objektiiveja. Mutta vaikka et on moderni kamera, sinun pitää vielä manuaalisesti tarkennusta, jos käytät vanhempaa D linssit. Tämä johtuu siitä, että D-linssit ei ole mekanismeja, kameran muuttaa aukon.

Jotta keskittyä D linssit, heillä on tarkennusrenkaan joka voidaan manipuloida aivan kuten zoom; muutat aukkoa kääntämällä rengas linssit. G linssit ei ole tarkennusrenkaan koska ei todellakaan ole tarvetta sitä enää.Vaikka D linssit ovat vanhempia ja vähemmän kätevä kuin modernimman G linssit, jotkut vielä haluavat käyttää niitä silloin tällöin. D linssit voidaan käyttää luomaan vanhan tyylin tehosteita manipuloinnin tarkennusrenkaan saavuttamiseksi kuvia, jotka eivät ole täysin tarkennettu. Ei todellakaan ole järkeä siinä D linssit jos olet valita. Mutta jos sinulla on jo niitä, voit silti käyttää D objektiivit kanssa moderni kameroita, jotka on varustettu G linssit.

Yhteenveto:

Nikonin objektiivit ovat vanhempia kuin G linssit

Nikonin objektiiveja ei voida keskittynyt automaattisesti, kun G objektiiveja