Ero NTSC Xbox 360 ja PAL XBOX 360NTSC Xbox 360 vs PAL XBOX 360

Kun se tulee konsolit, yksi sekava ja luultavasti turhauttavaa asioita on NTSC / PAL. Xbox 360 ei ole poikkeus, koska on olemassa versio NTSC ja toinen PAL. Merkittävä ero näiden kahden niistä on, jonka kanssa televisioiden kanssa he työskentelevät. PAL-Xbox 360 eivät toimi NTSC vain television ja Sama pätee NTSC Xbox 360 ja PAL vain televisioon. Jos aiot tilaus Xbox 360 ulkomailta, parempi varmista, että se on yhteensopiva television ennen ostamista.

Toinen asia, vaikka ei suoraan aiheuttamia olemalla NTSC tai PAL, on jännite, että Xbox 360 veisi. Useimmat maat, jotka käyttävät PAL on 220V linjat vaikka useimmat maat, jotka käyttävät NTSC on 110V voimalinjoja. Vaikka se on yleinen sääntö ei ole aina totta, koska on olemassa maita, jotka ovat 220V linjat mutta myös seurata NTSC-standardia. Koska Xbox 360 ei ota kaksoisjännitemuistikortti, sinun pitäisi tutkia oikea jännite konsoli kuin kytkemällä 110V Xbox on 220V linja olisi nopeasti paista konsoli. Sinun täytyy saada jännitemuuntimia jos jännitteet konsolin ja pistorasiaan don 't ottelussa.

Toinen huolenaihe on pelejä, joita voi pelata Xbox 360. Vaikka paljon pelejä voi pelata joko järjestelmässä, on vielä pelejä, jotka toimivat vain yhdellä eikä muita. Tätä voidaan osaltaan koodaavan alueen, joka on toteutettu ennen estää ihmisiä pelaamasta NTSC peli PAL-järjestelmään ja päinvastoin. Jos käytössä on PAL-peli, joka on tunnettu työskennellä NTSC-järjestelmän, voit yrittää muuttaa näytön asetukset 60Hz yrittää ratkaista ongelman. Muu kuin, että ainoa mahdollinen ratkaisu on saada peli, joka on yhteensopiva järjestelmä.Yhteenveto:

1. PAL Xbox 360 ei pysty yhdistyä NTSC TV taas NTSC Xbox 360 ei pysty yhdistyä PAL Xbox 360
2. PAL Xbox 360- usein 220 volttia, kun taas NTSC Xbox 360- kestää 110V