Ero IOS 4. 3. 1 ja IOS 4. 3. 2IOS 4. 3. 1 VS iOS 4. 3. 2

Kuten iOS on ainoa toimiva useita Applen tuotteita, jotka sisältävät iPhone, iPod, ja iPad, on tärkeää, että ne nopeasti löytää ongelmat ja käsiteltävä ilmaantuu. Tämä on tarkoitus laastaria kuten iOS 4. 3. 1 ja IOS 4. 3. 2. Suurin ero IOS 4. 3. 1 ja IOS 4. 3. 2 on, että jälkimmäinen on vain pieni laastari, joka korjaa pari ongelmia, jotka tullut esiin iOS 4. 3. 1. Jos sinulla ei ole mitään niistä asioista alla mainituista, ei ole asianomaisten laitteiden, tai eivät käytä kärsivän palvelua, päivittämistä iOS 4. 3. 2 olisi luultavasti ole mitään havaittavaa eroa, miten laite toimii ja ei kiireellistä tarvetta päivittää.

Ensimmäinen ongelma, joka iOS 4. 3. 1 oli, että on vahvistettu iOS 4. 3. 2 on videon rehun FaceTime. IOS 4. 3. 1 video voi esiintyä rikki tai yksinkertaisesti jäätyä aikana tai ennen videopuhelun. Koska kaikki eivät käyttää FaceTime säännöllisesti, tätä ongelmaa ei ole, että suuret ja ei vaikuta kaikkiin käyttäjiin. Mutta silti, se on virhe, joka on puututtava toimittaa kaikki toiminnot.

Toinen ongelma, joka ilmestyi IOS 4. 3. 1 on nimenomaan iPad ja ei vaikuta muiden laitteiden, kuten iPhone tai iPod; jopa WiFi vain versio iPad ei vaikuta tähän ongelmaan. Mainittu ongelma on kysymys vaikuttaa 3G-yhteydet. 3G iPad iOS 4. 3. 1 voi olla vaikea muodostaa yhteyden verkkoon tai saattaa yhteydet katkeavat.Molemmat ongelmat on korjattu iOS 4. 3. 2, joten ne pitäisi toimia oikein. Vaikka ei ole kiire päivittää, jos ei ole todettu ongelmia edellä, se silti järkevää päivittää kun voit. IOS 4. 3. 2 tarvitaan edelleen, kun laastari on myöhemmin päivittää, vaikka et ole havainnut mainittua ongelmia edellä.

Yhteenveto:

1. iOS 4. 3. 2 on pieni päivitys, joka korjaa havaitut ongelmat iOS 4. 3. 1
2. iOS 4. 3. 2 korjaa video ongelmia FaceTime iOS 4. 3. 1