Ero WDS Relay ja WDS RemoteWDS Relay vs WDS Remote

Langaton jakelujärjestelmä tai WDS avulla voit luoda verkosto tukiasemia, jotka toimivat yhdessä ilman johtoja. Laitteet kommunikoivat langattomasti keskenään. WDS pystyy laitteet pystyvät toimimaan joko WDS Relay tai WDS Remote. Tärkein ero näiden kahden välillä on niiden tehtävä. WDS Remote toimii aivan kuten tukiasemaa, jossa langattomat asiakkaat voivat muodostaa yhteyden. WDS Remote kommunikoi tukiaseman ja välittää tietoa edestakaisin. Vertailun vuoksi WDS Relay vain toimii välittäjänä kahden tukiasemat.

Päätarkoituksena WDS Relay on kuin laajennin antaa WDS kaukosäätimet olla välin kauempana päätukiaseman. Tällä tavoin sinulla on enemmän vapautta asettamalla WDS Remote saavuttaa parhaan mahdollisen suojan. Voit jopa ketjuttaa useita toistimia, jotta laajentaa vieläkin enemmän. Sinun tarvitsee vain katsoa, ​​että kaistanleveys kärsii suuresti kuhunkin laitteeseen laittaa asiakkaan ja tukiaseman; kaistanleveys on suunnilleen jaetaan kahdella. Tämä on tarpeeksi hyvä, jos tarkoituksena on vain internet-yhteys ja sähköpostitse. Mutta kun paljon laitteita ei olisi hyväksi tiedostojen siirrot ja muut kaistanleveyttä raskaat sovellukset.

On rajansa laitteiden määrää, jotka voidaan kytkeä WDS. Voit kytkeä jopa neljä WDS releet yhteen tukiasemaan. Tämän jälkeen voit kytkeä jopa neljä WDS kaukosäätimet yhteen WDS Relay tai Relay ketjua. Tämä antaa sinulle 16 WDS kaukosäätimet, yhdistetty 4 WDS releet, jotka puolestaan ​​on kytketty yhteen tukiasemaan. Tämän pitäisi tarjota enemmän kuin riittävä kattavuus useimpiin käyttötarkoituksiin.WDS on optimaalinen, jos haluat kattaa laajoja tiloja tai alueita, joilla WDS Relay voi tarjota näköyhteyttä tukiasemaan ja WDS Remote. Suljetuissa tiloissa, joissa on paksut seinät, se on parempi käyttää johtoja kytkeä tukiasemat esteinä voi suuresti vaikuttaa WiFi signaaleja.

Yhteenveto:

WDS Remote toimii tukiasemaa kun WDS Relay toimii toistimena kahden laitteen välillä

Voit ketjuttaa WDS releet vieläkin pidemmän kantaman