Ero Clip ja Magazineclip vs magazine

Ampuma-aseiden, leike ja aikakauslehti ovat termejä, jotka aina väärin. Jopa asiantuntijat ampuma usein tehdä virheitä, kun viitataan leikkeen ja lehden. On tosiasia, että leike ja aikakauslehti ovat sanoja, joita ei voida vaihtaa keskenään.

Lehti on ammuksia osastoon ja myös ruokinta suunnittelemaan kiinnitetty aseen. Lehdet voivat olla kiinteitä tai irrotettavia osastoihin.

Hakanen on mitä pitää ammukset ja ei ole syöttölaite kuten että lehden. Leikkeet ovat vain metallia kappaletta.

Lehti on jouset on kiinnitetty siihen, mikä tekee siitä syöttölaite. Koska jouset eivät näy leikkeen, se ei toimia syöttökammioon. Joten yksinkertaisesti, jos jousi on läsnä, niin se on lehti ja jos kevät on läsnä, se on leike.

Vaikka lehti on käytetään syöttämään ammuksia osaksi aseen, leike on laite, joka ruokkii lehden. Hakanen on mitä sopii lehden. Vaikka lehdet ovat alttiina, leikkeet eivät ole.

Lehti voidaan kutsua kuin astiaan, jossa on ammukset.Varhaisin käyttö lehtien nähtiin ilma-aseisiin eikä tuliaseita. Leikkeet alkoi olla käytössä 1800 's.

Leikkeet, voidaan nopeasti ladata aseet, joiden kiinteä lehden. Leikkeet tiedetään nopeuttaa lastaus ja uudelleenlastauksen prosessi tuliaseita.

Leike tulee eri tyyppejä; strippari clip, yhtenä ryhmänä, Moon leike ja puolikuun leike. Lehdet tulevat tyypit kuten Box, Casket, Rotary, Tubular, Drum, Pan ja viistopyyhkäisyjärjestelmä.

Yhteenveto

1.
Magazine on ammuksia osastoon ja myös ruokinta suunnittelemaan kiinnitetty aseen.
2.
Hakanen on mitä pitää ammukset ja ei ole syöttölaite kuin että lehteä. Leikkeet ovat vain metallia kappaletta.
3.
Vaikka lehti on käytetään syöttämään ammuksia osaksi aseen, leike on laite, joka ruokkii lehden.
4.
Vaikka lehdet ovat alttiina, leikkeet eivät ole.
5.
Leikkeet tiedetään nopeuttaa lastaus- ja uudelleenlastauspäivä prosessi tuliaseita.
6.