Ero Pulse ja TonePulse vs. Tone

Pulssi ja äänitaajuusvalinnan ovat termejä, jotka me yleensä törmännyt kanssa, kun haluamme olla pääsy Internetiin käyttäen dial-up yhteys. Ne ovat käytetyt menetelmät muodostaa yhteyden Internet-palveluntarjoajan avulla puhelinlinjaa. Mitkä ovat niiden erot?

Ensinnäkin, pulssin numerot, joka tunnetaan myös nimellä silmukkamerkinantoa numerot, on vanhempi ja sitä käytetään, kun on vanhempi puhelin, jossa on pyörivä valitsin. Äänitaajuusvalintaa käytetään, kun puhelimeen on näppäinpuhelimella tai yksi, joka on näppäinnumerot. On kuitenkin olemassa joitakin uusia puhelimia, jotka on kytkin niitä, jos haluat muuntaa yhteys äänitaajuusvalinta pulssivalintatilaan ja päinvastoin riippuen etusija. Molemmat voivat avulla voit muodostaa yhteyden Internetiin, mutta useimmat asiantuntijat suosittelevat äänitaajuusvalinnalle koska se on nopeampi tapa soittaa ja yhteyden puhelinvaihdetta.

Pulssivalinta lähettää valitut numerot joukko klikkauksella vastaa numeron. Klikkaukset lyhyesti keskeytetään jokaisen numeron lähetetty. Esimerkiksi kaksi klikkausta että numero kaksi, lyhyt tauko ja sitten toinen joukko klikkauksia numero kolme, tauko taas toinen joukko klikkauksella seuraavan numeron ja niin edelleen, kunnes puhelinnumero on täysin soitetaan. Se tarvitsee keskeyttää välillä numerot siten, että jokainen numero voidaan tunnistaa toisistaan. Numero nolla edustaa kymmenen klikkauksella eikä tauon. Tämä esitys on kuitenkin vaihtelee paikoin. Let 's ottaa Uuden-Seelannin esimerkiksi nolla on kymmenen napsautuksella yksi on yhdeksän klikkaukset ja niin edelleen.

Äänitaajuusmenetelmällä, joka tunnetaan myös nimellä Dual Tone Multi Frequency kuitenkin on viimeaikainen kehitys. Se käyttää eri paria sävyjä osoittamaan eri numeroon. Jos voit tarkkailla, numeronäppäimistö on neljä riviä ja kolme saraketta. On nimetty sävy jokaiselle riville ja sävy jokainen sarake. Esimerkiksi numero viisi lähetetään; sävy toisen linjan ja sävy Toisessa sarakkeessa ovat molemmat lähetetään samanaikaisesti.

Koska mekanismin ne käytetään soittaa numeroon, yksi niistä on enemmän parempana useimmille käyttäjille. Ihmiset nämä päivät ovat aina kiire ja koska äänitaajuusvalinnalle käyttää äänen tai taajuus ja ei tarvitse keskeyttää, se on nopeampi tapa numerot ja siksi suositumpi kuin pulssivalintaa. Kun käytät pulssivalintaa sinun täytyy odottaa valitsin palaa lepoasennossa ennen kuin voit soittaa seuraavaan numeroon. Tätä ongelmaa ei esiinny äänitaajuusvalintaan koska sillä on numeronäppäimistöä. Voit soittaa numerot niin nopeasti kuin haluat ja siten tehdä siitä helpompaa.Yhteenveto:

1. Pulssivalinta käytetään yleensä jos puhelimessa on pyörivä valitsin. Äänitaajuusvalintaa käytetään, kun puhelimeen on numeronäppäimistö. Tämä on tavallinen ajatus, mutta nykyään, puhelimet, jotka ovat valmistettu voit vaihtaa pulssi äänitaajuusvalintaan ja päinvastoin riippumatta siitä, onko sinulla kääntökytkimellä tai numeronäppäimistö.

2. Sarja klikkausten käytetään lähettämään numeroa käytettäessä Impulssivalinta. Vuonna äänitaajuusvalinnalle on eri sävyjä, jotka edustavat kunkin numeron soitettaessa.

3. Lyhyt taukoja tarvitaan pulssivalinnan mutta ei äänitaajuusvalintaan.