Ero Amazon Blaze ja Apple iPhone 4Amazon Blaze ja Apple iPhone 4

Muutama kuukausi sitten, huhtikuun 's hölmö vitsi vedettiin että ilmoitti kokeilu Amazon osaksi älypuhelin teollisuudelle puhelimen nimeltä Blaze. Vitsi näytti niin helposti luettava, että huhuja leviää kulovalkean tavoin ja kysymyksiä miten siinä verrataan nykyisiin johtaja, iPhone 4, nousi. suurin ero Blaze ja iPhone 4 on, että jälkimmäinen on todellinen puhelinta, kun entinen on vain juttu joku 'idea.

Mitä osaltaan Blaze 'uskottavuus on se, että se käyttää myös joitakin yleisiä tekniikoita. Ensinnäkin, Blaze sanottiin käyttää Android-käyttöjärjestelmä, aivan kuten monet älypuhelimet esiintyy tänään ja on toimivin kilpailija iPhone 4 's iOS. Toinen osa on Blaze 's sisällyttäminen 1. 2Ghz kaksiytiminen prosessori Qualcomm. Monet Android älypuhelimet käyttävät myös dual Ccore prosessorit antaa sille suorituskyvyn lisäämiseksi yli yhden ytimen A4 siru käyttää iPhone 4.

Vaikka jo veny, Blaze on myös raportoitu urheilulle 4. 3 tuuman Mirasol-näyttö; paljon suurempi kuin 3. 5 tuuman LCD iPhonessa. Mirasol näyttö on uusi näyttö tekniikkaa, joka on paljon lupauksia, koska sen uskomattoman luettavuuden suorassa auringonvalossa ja sen hyvin alhainen virrankulutus. Huolimatta varhaisessa kehitysvaiheessa, käyttö Mirasol näytön annettiin veto, koska se on myös alle Qualcomm.

Asia, joka todennäköisesti herätti paljon kulmakarvoja ja kyseenalaistaa, onko Blaze on todella totta on sisällyttäminen oletettu uuden aurinkopaneeli takana. Tämä aurinkopaneeli on oletettavasti valmistettu uudenlainen materiaalia, joka tekee sen joustava ja toimiva säilyttäen esteettisesti miellyttävä ilme. Aurinkopaneeli voi ladata puhelimen, vaikka se ei ollut 't totesi kuinka suuri korko.Huolimatta kepponen, Blaze esittelee paljon uusia teknologioita, joita ei käytetä iPhone 4 tai minkä tahansa älypuhelimen, että asiassa. Uudet teknologiat eivät ehkä ole käytännöllistä juuri nyt, mutta olisi toteutettavissa lähivuosina.

Yhteenveto:

Blaze on huijausta, kun iPhone 4 on todellinen puhelin
Blaze käyttää Android kun taas iPhone 4 on iOS
Blaze on kaksiytiminen prosessori, kun taas iPhone 4 on yhden ytimen suoritin
Blaze käyttää paljon suurempi Mirasol näyttö kuin iPhone 4 's LCD