Ero Motorola Pro ja Samsung Galaxy S IIMotorola Pro vs. Samsung Galaxy S II

Motorola Pro ja Samsung Galaxy S II ovat molemmat Android-puhelimissa. Jokaisella vain on erilainen muoto, joka palvelee tiettyä tarkoitusta varten. Motorola Pro on QWERTY-näppäimistö, joka voi parantaa huomattavasti konekirjoitus nopeus ja on erittäin edullinen niille, jotka jatkuvasti kirjoittaa pitkiä sähköposteja puhelimeensa. Huonona puolena näppäimistö on, että se vie tilaa. Minimoimiseksi kokoero (Pro on hieman painavampi ja suurempi kuin Galaxy S II), koko näytön uhrataan. Verrattuna 4. 3-tuumainen näyttö Galaxy S II 3. 1-tuumainen näyttö Motorola Pro on vain suorastaan ​​mitätön.

Motorola Pro on myös varsin jäljessä laskentatehoa. Vaikka Galaxy S II on kahden ytimen suoritin, Pro on edelleen yhden ytimen prosessori. Motorola Pro on edelleen hyvin reipas enemmistön kanssa apps, mutta Galaxy S II on varmasti pulassa erityisesti ajettaessa useita sovelluksia samanaikaisesti.

Galaxy S II on myös parempi kamerat kuin Motorola Pro. Ensinnäkin, Pro doesnt 't ovat toissijainen kamera niin videopuhelut eivät ole mahdollisia Pro. Galaxy S II ei ole vain toissijainen kamera, sen tärkein kamera on myös korkeampi 8 megapikselin päätöslauselman Pro' s 5 -megapixel kamera. Galaxy S II pystyy 1080p videotallenne, joka on korkein resoluutio palveluksessa nykyinen HDTV. Vertailun Motorola Pro on vain pystyy vakiolaaduksi 480p.Vaikka varastointi ei ole ongelma molemmissa laitteissa, koska ne molemmat ovat microSD-muistikorttipaikkaa, on syytä huomata, että Galaxy S II mukana tulee enemmän sisäistä muistia kuin Motorola Pro. Saat Galaxy S II 16GB tai 32GB mallia, kun taas Pro vain tulee 8GB.

Yhteenveto:

1. Motorola Pro on QWERTY-näppäimistö, kun taas Galaxy S II doesn 't.
2. Motorola Pro on hieman suurempi ja painavampi kuin Galaxy S II.
3. Galaxy S II on isompi näyttö kuin Motorola Pro.
4. Galaxy S II on dual core prosessori, kun Motorola Pro edelleen käyttää yhden ytimen prosessori.
5. Galaxy S II on parempi kameroita kuin Motorola Pro.