Ero Android 2. 3 (Gingerbread) ja Android 2. 3. 2 (OTA)Android 2. 3 (Gingerbread) vs Android 2. 3. 2 (OTA)

Kanssa vapauttamaan monia puhelimia, jotka ovat käynnissä Google 's Android 2. 3, joka tunnetaan myös nimellä Gingerbread, on väistämätöntä, että ihmiset törmäävät vikoja, jotka olivat aiemmin tuntemattomia. Tämä on yleistä kaikissa ohjelmistot, ja useimmat yritykset vapauttaa pieniä päivityksiä ongelmien korjaaminen edellyttää. Tämä on suuri ero Android 2. 3 ja Android 2. 3. 3. 2. 3 on uusin versio, kun taas 2. 3. 2 on pieni päivitys korjaa ongelman.

Ongelmana että Android 2. 3. 2 näyttää puuttumalla on SMS vika, että monet ihmiset kohdataan Android 2. 3. Kun Pitkäaikaisessa käytössä luurin, SMS lähetät ei aina lähetetä henkilölle aiot sen . Tämä on ongelmallista, koska et ole varma, onko henkilö sinun täytyy ottaa yhteyttä sai viestin tai jos luottamuksellisen viestin meni joku doesnt 't tarvitse tietää. Android 2. 3. 2, voit olla varma, että viesti oli lähetetty oikein, jos teit virheen, tietenkin.

Toinen keskeinen ero näiden kahden välillä on, miten saat sen. Android 2. 3. 2 työnnetään harjoittajat OTA (Over The Air). Et yksinkertaisesti saada nopea asentaa korjaustiedoston, ja kun 've vahvisti se, puhelin voisi ladata korjaustiedoston ja asentaa sen puhelimeen. Tämä ei päde Android 2. 3, koska se on merkittävä julkaisu. Jos on Android 2. 2 (Froyo), sinun täytyy manuaalisesti ovat puhelimen päivitetty Gingerbread jos ja kun valmistaja puhelimen vapauttaa Gingerbread päivityksen. on myös mahdollista asentaa Android 2. 3. 2 manuaalisesti, mutta sinun täytyy joissakin teknisen osaamisen saavuttamiseksi. se on yksinkertaisesti parempi vain odottamaan operaattorin työntää päivitystä puhelimeen ja tehdä se sieltä.Yhteenveto:

Android 2. 3 on uusin versio älypuhelimille taas Android 2. 3. 2 on vain pieni laastari.
Android 2. 3. 2 korjaa SMS vian löytyy Android 2. 3.