Ero Alkuperäinen Apple MacBook akun ja Replacement BatteryAlkuperäinen Apple MacBook akun vs Replacement Battery

Elämässä kannettava tietokone, siellä tulee aika, jolloin akku on vaihdettava, koska se ei enää lataudu tai doesnt 't kestää niin kauan kuin omistaja tarvitsee sitä. Applen MacBookit, valittavana on alkuperäinen Apple MacBook paristoja tai tahansa lukuisista vaihtoparistojen kolmansilta valmistajilta. Suurin ero alkuperäisen Apple MacBook paristot ja paristojen on tietysti niiden hintaa. tässä suhteessa hintaero voi vaihdella $ 30 vähemmän alas noin puoli hinta tai jopa alhaisempi. Joten jos saat hyvän akun, voit säästää rahaa.

Etu saada vaihtoakun on mahdollisuus saada yksi, joka on suurempi kapasiteetti kuin alkuperäinen. Alkuperäisellä Apple MacBook akkuja, voit saada sama kapasiteetti. Lisääntynyt Akun kapasiteetti voi nousta kokonaispainoa kannettavan mutta saat laajennetun käytön ajan jokaisen maksutta.

Mutta vaihtoparistojen, et saa saman takeet luotettavuudesta, että saat joiden alkuperäinen Apple MacBook akku. Riippuen siitä, missä saat vaihtoakun, se voi kestää niin kauan kuin alkuperäinen tai se voi kestää viikon. Apple tarjoaa myös takuun, kun saat alkuperäisiä akkuja, joten voit olla akun sait korvata uusilla, jos sillä on tehdas vika. Jotkin kolmannen osapuolen valmistajat tarjoavat myös takuita, mutta usein ei niin kauan kuin mitä Apple tarjoaa. Vältellä myyjiltä, ​​jotka eivät anna minkäänlaista takuuta saatat saada viallisen tuotteen.Valitsemalla välillä alkuperäinen ja korvaava akku voi olla varsin hankalaa. Toisaalta voit säästää rahaa; mutta toisaalta et voi olla tyytyväisiä siihen, mitä saat. Jos käytät MacBookia tärkeitä juttuja, se on parempi saada akun suoraan Apple välttämään ongelmia myöhemmin yksi. Sitten on kyseessä on muu kuin käyttäjän vaihdettavissa akkuja, mikä on tilanne MacBook Air. Tässä tapauksessa on myös parempi saada akkua Apple koska ne asentaa sen sinulle.

Yhteenveto:

1. Varaparistoja ovat tyypillisesti halvempia kuin alkuperäinen Apple MacBook akkuja
2. Varaparistoja voi suorituskyky on suurempi kuin alkuperäinen Apple MacBook akkuja