Ero iPhone 5S ja iPhone 5CIPhone 5S vs. iPhone 5C

iPhone 5S julkaistiin vuonna 2013 yhdessä iPhone5C, joka on vallankumouksellinen muutos Apple tuotemerkin älypuhelimia Meillä on lyhyt keskustelu eroja ja yhtäläisyyksiä näiden mallien. Kanssa yhtäläisyyksiä nämä puhelimet sekä keksiä iOS 7 käyttöjärjestelmä ja keksii 1GB RAM ja joilla on samanlaiset mitat. Paino 5C on 132 grammaa, joka painaa enemmän kuin 5S, joka on 112 grammaa.

Siru asetettu poikkeaa myös näissä älypuhelimien 5S keksimään A7 siru asetettu quad core prosessori, kun 5C keksii A6 siru asetettu kolminkertainen core prosessori ja molemmilla on 1GB RAM.

Näyttö Molempien nämä laitteet ovat 4 tuuman Retina-näyttö, mutta 5S keksii sormenjälki lukko laitokseen, joka oli tärkeä ominaisuus 5S mutta ei ole läsnä 5C. Molemmilla on takana kamera 8 megapikseliä ja edessä kamera 1. 2 megapikseliä mutta salama eroaa. Vaikka 5C keksii LED-salama lisätä todellisuutta kuvia, salaman käytetty 5S on kanssa tosi sävy salama ja 5S keksii hidastettuna videotallenne, joka ei ole läsnä 5C.Molemmat laitteet ovat Bluetooth 4. 0 mutta akun kapasiteetti 5S on 1570mh kun 5C on pienempi akku 1507mh, mikä tekee 5S pitkään seistä verrattuna 5C.

5S keksii kolme variantteja 16GB, 32GB, 64GB tallennustilaa, kun taas 5C keksii kaksi vaihtoehtoa 16GB, 32GB. Värit, jotka olivat vallankumouksen 5C toi roiskeita värejä Apple tuotemerkin matkapuhelinten joka aiemmin edusti kaksivärinen edition ja kustannukset 5C oli alhainen Apple vapauttaa joka merkitsee uutta strategiaa Apple.

Loput ovat melko samanlaiset molemmilla näitä puhelimia ja kaikki ominaisuudet, joilla tuotemerkin Apple niitä. Yhteenvetona keskustelusta:

I Phone 5C keksii A6 siru käyttöön kun 5S on A7-piirisarja

iPhone 5C keksii triple core prosessori, kun 5S on rakennettu tehokkaan quad core prosessori

iPhone 5C on painaa yli 5S

iPhone 5S on rakennettu tehokkaampi akku kuin 5C

iPhone 5S keksii tosi-tone salama parantaa todellisen kuvan ottamisen