Ero Canon Vixia ja Canon LegriaCanon Vixia vs Canon Legria

Canon 's pitkä historia optisten kirkkaimmillaan, erinomaisen kuvanlaadun, erinomaisen suorituskyvyn ja innovaation kaikenlaisia ​​kamerat, erityisesti valokuvaus- ja lähettää televisiokamerat, on ansainnut sen maine on yksi helposti tunnistettavissa merkit alalla valokuvauksen ja kuvankäsittely. heidän pitkä lista laadukkaita tuotteita, tulee uusin teräväpiirtona videokameroissa C Vixia HF10 ja Legria HFS11.

Vertailu

Vixia HF10 dual flash-muisti videokamera on nyt kevyempi, ja kompaktimpi, kuin mikään muu videokameralla. Vixia tarjoaa Advanced Video Codec High Definition (AVCHD) tallennusmuoto äärimmäisen helposti, puhumattakaan eri ja lukuisia etuja flash-muistin. Salama käytetään joitakin parhaista sähköisen gadgeteja ympäri, kuten uusimpien kannettavien tietokoneiden, sekä työasemia, PDA, matkapuhelimet ja musiikkisoittimet. Canon 's Dual Flash Memory on merkki laadusta, ja yksi parhaista maailmassa. Se mahdollistaa tallennus sekä Vixia' s 16GB sisäinen muisti ja irrotettava SDHC; luodaan joustavuutta tiedostojen ja käyttämällä Toistotoimintoja, sekä luoda ylimääräistä säilytystilaa.Sen lisäksi erinomainen suorituskyky, Canon 's Vixia HF10 on täynnä monia muita ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten täyden 3. 3 megapikselin HD CMOS-kenno ja kehittynyt kuvaprosessori, instant automaattitarkennus, a 2. 7 tuuman kuvakulman näyttö, 12x HD zoom-objektiivi, ja paljon muuta; jotka tekevät tästä gadgetista tyypillisesti Canon, ja vertaansa vailla laatua. Erityisesti sen helppous liittää tietokoneeseen, tarkkuus, kirkkaat värit ja erinomaisen kuvanlaadun, tekee suosikki keskuudessa videokamera ostajat. kuitenkin alas puoli, se ei ole kovin hyvä akku, tuuli tukos ja äänen laatua sekä pitävät valossa kuvattaessa.

Samassa valikoiman laadukkaita videokamerat Canon, on Legria HFS11, joka on jatkoa Legria HFS10. Tämä oli myös yksi parhaista vastaanotetun Teräväpiirto videokamerat, vaikka hieman tyyris sen aikaan. HFS11 ilmeisesti perii kaikki ominaisuudet edeltäjänsä, mutta, kuten odottaa, on täynnä erilaisia ​​parannettuja ominaisuuksia. On huomattava, että HFS11 tarjoaa erinomaisen hämärässä ammunta ja parannettu dynaaminen optinen kuvanvakain, joka eliminoi kaikki ravistamalla kuvaustilanteessa, joten kuvaamisen kävellessä hyvin mahdollista. Sen mukana tulee 64 Gt: n flash-asema, joka mahdollistaa jopa kaksi tuntia materiaalia HD, ja kuten Vixia, se on yhteensopiva SDHC-kortteja. Muita ominaisuuksia ovat 8 megapikselin kuva (vielä), lukuisat automatisoidut tarkastukset sekä käsisäädöt.

Yhteenveto:
LEGRIA on ylivoimainen Suhteen hämärässä ammunta, kun taas Vixia toimii huonosti tällä alalla.