Ero HTC Sensation 4G ja Samsung Galaxy S 4GHTC Sensation 4G vs Samsung Galaxy S 4G

4G näyttää olevan uusi paras asia maailmassa matkapuhelimia. Sensation 4G HTC ja Galaxy S 4G ovat tuotteita, jotka pöyhistellä 4G heidän nimensä vaikka ei ole todella 4G-yhteensopiva. Ensimmäinen ero huomaat välillä Sensation 4G ja Galaxy 4G on koko niiden näytöt. Sensation 4G näyttö on isompi on 4. 3 tuumaa verrattuna vain 4 tuumaa Galaxy S 4G. Erottelukykyä Sensation 4G on myös sopivasti suurempi kuin Galaxy S 4G.

Toinen merkittävä ero Sensation 4G ja Galaxy S 4G on konepellin alla. Sensation 4G on varustettu dual-core prosessori, joka on myös kellottaa korkeampi kuin 1GHz prosessori Galaxy S 4G. Enemmän laskentatehoa on toivottavaa, koska se tarjoaa enemmän toimintoja ja mahdollistaa Sensation 4G ajaa monimutkaisempia pelejä, jotka eivät saa ajaa Galaxy S 4G.

Sensation 4G on myös voittaja, kun se tulee kameran, koska se on varustettu 8 megapikselin kenno verrattuna 5 megapikselin kenno Galaxy S 4G. Etuna ulottuu myös videotallenne. Kaksiytiminen anturi Sensation 4G ansiosta se tallentaa täydellä 1080p HD-tarkkuudella. Galaxy S 4G puuttuu laskentatehoa äänittää videoita tällä tarkkuudella, joten se voi tallentaa vain korkeintaan 720p.Sekä Sensation 4G ja Galaxy S 4G mukana hyvin pieniä määriä sisäistä muistia ja ne tukeutuvat paljon microSD-kortteja. Kompensoimiseksi, molemmat yhtiöt tarjoavat muistikortit mukanaan. Galaxy S 4G on voittaja tässä suhteessa, koska se on toimitettaessa 16GB muistikortti verrattuna vain 8 Gt Sensation 4G. Näyttää siltä, ​​että Sensation 4G tarvitsee suuremman muistikortille koska suurempien kokojen videoita ja valokuvia voi kestää.

Yhteenveto:

Sensation 4G on isompi näyttö kuin Galaxy S 4G

Sensation 4G on varustettu dual-core prosessori, kun taas Galaxy S 4G on yhden ytimen suoritin

Sensation 4G on suurempi resoluution kamera kuin Galaxy S 4G

Sensation 4G voi tallentaa 1080p videota, kun Galaxy S 4G voi