Ero DLNA ja InfolinkDLNA vs Infolink

TV on vähitellen tulossa osa kotiverkon yhdessä meidän tietokoneet, tabletit, ja puhelimet. Tämä suuntaus johtuu uusia ominaisuuksia otetaan käyttöön, kuten Infolink ja DLNA. Suurin ero DLNA ja Infolink on niiden tarkoitus. Infolink on ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi nopeasti saada tietoa Internetistä. Sen sijaan, DLNA on ominaisuus, jonka avulla voit tallentaa, ohjaus, ja näyttää median eri verkkolaitteille.

Infolink yrittää tuoda internet televisioon, vaikkakin hyvin rajoitetusti. Paras verrattuna Infolink on RSS koska se tuo tiedot televisioon samalla tavalla. Joten Infolink, voit tarkistaa uutiset, sää, tai jopa osakemarkkinoiden mainoskatkojen aikana suosikki TV-ohjelmaa. DLNA palvelee hyvin eri tarkoitusta kuin Infolink. Se yrittää päästä eroon monista hässäkkää saada median yhdestä paikasta toiseen. DLNA, voit käyttää älypuhelinta ladata ja hallita video, tallennettu NAS, suoraan televisioruudulla; ottaen huomioon, että kaikki nämä laitteet ovat DLNA yhteensopivia.

On myös pari eroja DLNA ja Infolink vuoksi, miten ne toimivat. Yhden, Infolink toimii vain, jos sinulla on pääsy Internetiin, koska se tarvitsee ladata tietoja. DLNA on hieno ilman internetiä, koska se etsii vain DLNA yhteensopivat laitteet lähiverkossa. Toinen on laitteiden määrää tarvitaan. Infolink on itsenäinen toiminto, joka doesnt 't tarvitse muita laitteita toimimaan. DLNA, toisaalta doesnt 't työtä omasta. Sen toiminta, DLNA tarvitsee ainakin kaksi laitetta toimimaan; yksi varastointia, ja toinen ohjaukseen ja toistoon.DLNA on tärkeämpi ominaisuus kaksi, koska se yksinkertaistaa suuresti tehtävänä pelissä media. Elokuvat tietokoneeseen voidaan helposti virtasi televisioon, joten sinun ei enää tarvitse siirtää sitä muulla tavoin. Toisaalta, Infolink on enemmän huomiota herättävästi kuin mitään muuta. Ja sen ominaisuudet ovat helposti ylittää älypuhelimet.

Yhteenveto:

DLNA on tarkoitettu tuottamaan median yhdestä digitaalinen laitteesta toiseen, kun Infolink on palvelu, jonka avulla näet Internet sisältöä

Infolink edellyttää internetyhteyttä vaikka DLNA ei