Ero iPhone 5 ja Galaxy S4iPhone 5 vs Galaxy S4

Kaksi suurinta älypuhelimet kilpailevat saada siivu markkinaosuus älypuhelin kuluttajat ovat iPhone 5 ja Samsung Galaxy S4. Nämä kaksi puhelimissa on ollut tasoissa rodun tuotteita, jotka ovat innovatiivisia ja houkuttelevia kuluttajille. Alla perusteellinen tarkastelu on tehty arvioida vain kumpi kahdesta puhelimissa on parempi kuin muiden. Tutkittuaan eroja kahta puhelinta, on toivottavaa, että voit olla parempi paikka tehdä lopullinen päätös.

Ensimmäinen asia, joka tarkistetaan kun tarkastellaan kahta puhelinta on tyyppi muotoilu työskentelee puhelimeen. IPhone 5 epäilemättä pystyy ottamaan kullan koska se on vain upea pitää ja katsoa. On täysin tyylistä olevan ihanteellinen puhelin sinulle on. Galaxy S4 toisaalta tuntuu edelleen hieman muovinen ja estetiikka eivät toimi hyväksi puhelimen kuitenkin antaa luottoa, jos se 's takia, on ollut parannuksia S3 suhteen estetiikkaa puhelimen .

Näyttö iPhone 5 on 4. 0 tuuman kapasitiivinen näyttö, joka on ainutlaatuinen Retina-näyttö, joka on kehittänyt Apple. Tämä näyttö pystyy tuottamaan hämmästyttävä 326 pikseliä tuumalla luotu. S4 toisaalta tulee erittäin tyylistä 5. 0 tuuman lasi näyttö, joka helpottaa tuottaa laadukkaita kuvantaminen ja myös helpompi lukea tekstiä. Ei ole epäilystäkään siitä, että S4 on parempi puhelin katsella elokuvia. Näyttö on S4 pystyy tuottamaan hämmästyttävä 441 pikseliä, joka on reilusti yli 100 pikseliä enemmän kuin iPhone 5.

Johtuen käyttöliittymäjärjestelmän joka on toiminut useissa eri laitteissa, ei ole epäilystäkään siitä, että iPhone 5 's ohjelmistoja tuntuu tutumpi, koska se on sama ohjelmisto, joka on käyttänyt iPhone 4, joka on edeltäjä. käyttöliittymä on S4 tuntuu varsin oudolta verrattuna iPhone 5, koska se ei ole sama ohjelmisto, joka sen edeltäjä toimii.

Suunnittelu S4 UI on suuri, koska se mahdollistaa moniajon, jossa voi ajaa useita välilehtiä tapaan kuin tavallinen tietokone. Tämä tarkoittaa se voittaa tämän luokan kädet alas, koska iPhone 5 ei ole niin hyvä moniajo.

Näppäimistö muotoilu iPhone 5 on tarkempi, huolimatta siitä, että Galaxy S4 on suurempi näyttö kahden puhelimissa. Yksi asia, joka on kiitettävää S4 on, että se tarjoaa omistettu useita peräkkäin, jonka avulla on melko helppo päästä salasanoja.

IPhone 5 mukana tulee 8 megapikselin kamera takana, kun edessä on 1. 2 megapikselin kamera, jotka molemmat voivat tallentaa HDS videota. S4 toisaalta on hämmästyttävä 13 MP kamera, joka tarjoaa laadukkaita kuvia ja videoita, joilla on erityisiä suorituskykyään ottamalla yöaikaan kuvia. Performance-viisasta, iPhone 5 on 1 Gt tai RAM ja DualCore 1. 3 GHz: n prosessori, kun taas S4 on 1. 9 GHz quad core prosessori 2 Gt tai RAM.Yhteenveto

iPhone 5 on paremmat rakenteelliset ominaisuudet kuin S4

S4 mukana 5. 0 tuuman näyttö, joka tuottaa 441 pikseliä tuumalla

IPhone 5 tulee 4. 0 tuuman näyttö, joka pystyy tuottamaan 326 pikseliä tuumalla

S4 mahdollistaa moniajon kun taas iPhone 5 ei helposti anna moniajo