Ero HTC Pyramid ja Apple iPhone 4HTC Pyramid VS Apple iPhone 4

Nimeäminen älypuhelin sisältää hieman mielikuvitusta valmistajalta, jotta juonittelua ja houkutella ostajia. Mitä nyt tiedetään olevan HTC Sensation kerran huhutaan olevan HTC Pyramid. Ero Pyramid ja iPhone 4 että voit helposti huomaa on koko niiden näytöt. Vaikka iPhone 4 on keskimääräinen 3. 5 tuuman näyttö, pyramidin on hirviömäinen 4. 3 tuuman näyttö. Jolla on suuri näyttö on hyvät ja huonot puolensa. Toisaalta, saat enemmän näkökentän ja voit katsella elokuvia tai selata Internetiä suhteellisen helposti. Toisaalta käyttäjät, joilla on pienet kädet voi olla vaikeuksia Kannen puhelinta yhdellä kädellä.

Toinen ero Pyramid ja iPhone 4 on laitteiston virtaa niitä. IPhone 4 on A4 piirisarja, joka on 1 Ghz prosessori underclocked 800MHz. Se on paljon vähemmän tehokas kuin 1. 2Ghz kellotaajuus, ei edes harkitse, että sillä on kaksi ydintä, että Snapdragon piirisarja on pyramidin. Lisääntynyt prosessoritehoa on aina toivottavaa, varsinkin kun on useita sovelluksia käynnissä samanaikaisesti.

Ja sitten 's kameraan. IPhone 4 on 5 megapikselin kamera, joka on melko hyvä. Mutta Pyramid ups tätä 8 megapikselin kamera suurempia ja selkeämpiä kuvia. Se on myös varustettu kaksois-LED vilkkuu vieläkin paremmin hämärässä kuvia. videotallennusominaisuudet of the Pyramid on myös parempi kuin iPhone 4, jossa kahta puhelinta tallennuksen enintään 1080p ja 720p vastaavasti. kyky tallentaa suurilla tarkkuuksilla ei kuitenkaan ole, koska kamerat molemmat kamerat pystyvät tekemään tätä. iPhone 4 ei pysty tallentamaan 1080p takia prosessorin 'kyvyttömyyttä käsitellä kuvien tarpeeksi nopeasti.Lopuksi suuria määriä sisäinen muisti on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista Applen tuotteita; iPhone 4 tulee 16Gb ja 32GB mallit. Tämä on tarpeen, koska ne eivät sisällä muistikorttipaikka. Vaikka Pyramid juuri on gigatavu sisäistä muistia, mukana toimitettu 8GB muistikortti täydentää tallennuskapasiteetti ja voi jopa korvata suuremman kapasiteetin muistikortteja at käyttäjän 's ilo.

Yhteenveto:

1. Pyramid näyttö on huomattavasti suurempi kuin iPhone 4
2. Pyramid on parempi piirisarja kuin iPhone 4
3. Pyramid kamera on parempi kuin iPhone 4 kameraa