Ero Sony Ericsson Xperia Neo ja Sony Ericsson Xperia ArcSony Ericsson Xperia Neo vs Sony Ericsson Xperia Arc

Xperia Neo ja Xperia Arc ovat kaksi uutta menestynein älypuhelin linja Sony Ericsson. Nämä ovat high-end tarjoukset, jotka tarjoavat parhaat ominaisuudet, mutta korkeampaan hintaan. Suurin ero näiden kahden puhelimia on koko niiden näytöt. Arc on valtava 4. 2 tuuman näyttö, kun Neo on järkevämpi 3. 7 tuuman näyttö. Sen lisäksi kokoero, nämä kaksi näytöt ovat käytännössä samat.

Kuten ehkä jo odottaa, Xperia Arc on pitempi ja leveämpi kuin Xperia Neo; vain sijoittaa isompi näyttö. Mitä voisi odottaa on se, että Xperia Arc on paljon ohuempi kuin Xperia Neo; kun Neo on 13mm paksu, Arc on vain 8. 7mm paksu. Joten jos haluat iso näyttöjä, mutta eivät halua tasku pullistuma, joka usein liittyy se, Arc sopii suoraan netissä kriteerit.

Yksi etu, että Neo on yli Arc on sen eteen päin kamera. Edessä päin kamera voi myös ottaa kuvia, mutta sen tärkein tehtävä on videopuheluita varten. Arc puuttuu eteen päin kamera, joten videopuhelut ovat tule kysymykseen. Saat Arc, se on lisämuistia; ole tyyppiä missä tallentaa tiedostoja, mutta tyyppi jota prosessori tiedon tallentamiseen. Tätä kutsutaan RAM ja vaikka Neo on 320 Mt siitä, Arc on 512. RAM mahdollistaa laitteen enemmän sovelluksia käynnissä samaan aikaan. Se myös antaa laitteen suorittaa sujuvasti kuormitettuna.Lopuksi molemmat puhelimet ovat melko hyviä ja joko yksi olisi katettava älypuhelimen tarpeet. On syytä huomata kuitenkin, että Neo on hieman halvempaa kuin Arc; noin 100 $ niin. Jos haluat paljon isompi näyttö, niin Arc on luultavasti parhaiten. Mutta jos olet hienosti Neo 's pienempi näyttö, niin voit säästää melkoisesti.

Yhteenveto:

1. Arc on paljon suurempi näyttö kuin Neo
2. Arc on suurempi mutta ohuempi kuin Neo
3. Neo on edessä päin kameraa, kun Arc doesnt 't
4. Neo on hieman vähemmän muistia kuin Arc